سلام
آقا کسی از یک شرکت 2 تا سرور داشته باشه بعدا تو چت صاحب سرور به فروشنده بگه که من سرور 2ومی رو نمیخوام ولی اولی رو شاید بذارم بمونه شما موقع فرا رسیدن تمدیدش چی کار میکنید ؟!!
بهش زنگ میزنید ؟!
بهش 4 روزقبل ایمیل میزنید یا نه ؟!
با تشکر
سلام
آقا کسی از یک شرکت 2 تا سرور داشته باشه بعدا تو چت صاحب سرور به فروشنده بگه که من سرور 2ومی رو نمیخوام ولی اولی رو شاید بذارم بمونه شما موقع فرا رسیدن تمدیدش چی کار میکنید ؟!!
بهش زنگ میزنید ؟!
با تشکر
اگه خودش شخصا اینجوری گفته باشه ( بستگی داره ) 2 روز بعد از تاریخ تمدید وقت میدادم اگه تو این دو روز خودش اقدام نکرد یعنی نمیخواد![]()
یعنی چی بذاری شاید بمونه ؟ولی اولی رو شاید بذارم بمونه
یا پرداخت میکنی و تمدید میشه یا پرداخت نمیکنی و کنسل میشه! شایدی در کار نیست. اونیم که میگی نمیخوام کنسل میشه.
ایمیل - تیکت - زنگ - ... / هر چی بشه.بهش زنگ میزنید ؟!
ولی اگه هم فراموش کنم شما وظیفته زمان تمدید سرورت رو به یاد داشته باشی.
پ.ن: از من سرویس نداریا :دی
یعنی شما به مشتری ایمیل یا زنگ نمیزنید ؟!
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
ممنون
تاپیک رو ادامه ندید
یعنی چی 2 روز بعد از تاریخ تمدید ؟
فرض کن من مشتریت. دیتاسنتر 200 دلار بابت سرور بنده از شما میگیره و منم 2 روز بعد از تمدید میگم سرورو نمیخوام کنسلش کن. دیتا رو ورمیدارم و میرم. اونموقع چطور میخوای از من پول بگیری ؟!
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
وظیفمه که این کارو انجام بدم. اگه انجام ندادم شما وظیفته زمان تمدید سرورت یادت باشه // البته قوانین هر شخص/شرکتی با هم متفاوته.یعنی شما به مشتری ایمیل یا زنگ نمیزنید ؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)