-
درخواست VPS وارز پورت 10 گیگ Raid 10
سلام
من یه سرور میخوام که از هلند باشه پورتشم ده گیگ هاردشم Raid 10 باشه رمشم 1-2 گیگ هاردشم 50 گیگ و بالاتر . (ضمنا هر وقت لازم باشه قابل ارتقا باشه اعم از سی پی یو تعداد هستش و رم و هاردش)
البته میتونه از کشورای دیگه باشه اما سه چیز واسم خیلی مهمه یکی اینکه هاردش Raid 10 باشه .
و دوما اینکه سرعت دانلودش بالا باشه واسه هاست دانلود سایتم میخواستم که در لحظه بیش از 200 نفر آنلاین روی سایتم دارم که فک میکنم صد کانکشن در لجظه فعال باشه و درحال دانلود باشن .(سرور فعلیش از انگلیسه و رمش 512 مگ و هاردشم 50 گیگ)
و سوما اینکه سایتی که داره این پلن رو پیشنهاد میده پشتیبانی و سرویساش عالی باشه .
تعداد هم دو تا میخواستم که یکیش بعنوان هاست دانلودم و یکی دیگشم واسه یه اپلود سنتر عکس و فایل با حجم کم که تازه میخوام راه اندازیش کنم .
-
تعداد تشکر ها از nabinin به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2014 22:52
# ADS
-
پاسخ : درخواست VPS وارز پورت 10 گیگ Raid 10
پورت ده گیگ گیر نمیاد تو انجمن دنبالش نباش
پورت یک گیگ پرمیوم داریم فقط اونم بسته به اینکه طرف چندتامشتری داره و روی سرورن کیفیت های متفاوتی رو مشاهده میکنین.
بودجه ی شماهم البته تایین کننده خواد بود
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nabinin
سلام
من یه سرور میخوام که از هلند باشه پورتشم ده گیگ هاردشم Raid 10 باشه رمشم 1-2 گیگ هاردشم 50 گیگ و بالاتر . (ضمنا هر وقت لازم باشه قابل ارتقا باشه اعم از سی پی یو تعداد هستش و رم و هاردش)
البته میتونه از کشورای دیگه باشه اما سه چیز واسم خیلی مهمه یکی اینکه هاردش Raid 10 باشه .
و دوما اینکه سرعت دانلودش بالا باشه واسه هاست دانلود سایتم میخواستم که در لحظه بیش از 200 نفر آنلاین روی سایتم دارم که فک میکنم صد کانکشن در لجظه فعال باشه و درحال دانلود باشن .(سرور فعلیش از انگلیسه و رمش 512 مگ و هاردشم 50 گیگ)
و سوما اینکه سایتی که داره این پلن رو پیشنهاد میده پشتیبانی و سرویساش عالی باشه .
تعداد هم دو تا میخواستم که یکیش بعنوان هاست دانلودم و یکی دیگشم واسه یه اپلود سنتر عکس و فایل با حجم کم که تازه میخوام راه اندازیش کنم .
درود
پلن های سرویس حرفه ای رو در سایت چک کنید
هارد بسته به انتخاب شما sas 15000rpm or SSHD میتونه باشه که هر کدام نسبت به هاردهای معمولی کیفیت بسیار بالایی دارد
پورت سرور هم 10 گیگ میباشد و برای هر وی پی اس 45-85 مگابایت تضمین میشود و مطمئنا کمبوده احساس نخواهید کرد - رم تا 30 گیگابایت و هارد تا 4 ترابایت در اینده قابل ارتقا میباشد (هارد sshd)
در صورت تمایل از طریق سایت در تماس باشید
ارادتمند
ویرایش توسط persianmagic : May 31st, 2014 در ساعت 10:55
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
پلن های سرویس حرفه ای رو در سایت چک کنید
هارد بسته به انتخاب شما sas 15000rpm or SSHD میتونه باشه که هر کدام نسبت به هاردهای معمولی کیفیت بسیار بالایی دارد
پورت سرور هم 10 گیگ میباشد و برای هر وی پی اس 45-85 مگابایت تضمین میشود و مطمئنا کمبوده احساس نخواهید کرد - رم تا 30 گیگابایت و هارد تا 4 ترابایت در اینده قابل ارتقا میباشد (هارد sshd)
در صورت تمایل از طریق سایت در تماس باشید
ارادتمند
پورت سرور هم 10 گیگ میباشد و برای هر وی پی اس 45-85 مگابایت !!!
-
تعداد تشکر ها ازyassale به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nabinin
سلام
از ovh کانادا در خدمتیم
شروع قیمت از 12000 تومان
پورت 1 گیگ
سرعت دانلود از 5 تا 20 مگابایت
اگر خواستید در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها ازE_R_B به دلیل پست مفید
-
درود
پهنای باند مصرفی شما حدودا چقدر هست؟
در صورت نیاز از فرانسه با پورت قوی و SSD در خدمتم
نمونه سرعت پورت:
-
تعداد تشکر ها ازmohammad8711 به دلیل پست مفید
-
با تشکر از همه شما دوستان سرور مورد نظر تهیه و خریداری شد .
-
تعداد تشکر ها از nabinin به دلیل پست مفید