با سلام دوستان من می خوام انتقال سرور بدم . 140 یوزر در دیرکت ادمین دارم که می خوام به سی پنل انتقال بدم
سریعترین را ه که بتونم تمام یوزر ها انتقال بدم چه اهی هست . دوستان دسترسی به ssh دارم و هر دو سرور کاملا در اختیارم هست
منتظر کمک دوستان هستم
با سلام دوستان من می خوام انتقال سرور بدم . 140 یوزر در دیرکت ادمین دارم که می خوام به سی پنل انتقال بدم
سریعترین را ه که بتونم تمام یوزر ها انتقال بدم چه اهی هست . دوستان دسترسی به ssh دارم و هر دو سرور کاملا در اختیارم هست
منتظر کمک دوستان هستم
search x_x
سجاد: سرچ کن
دایرکت ادمین به سی پنل - Google Search
سریعترین راه برای شما استفاده از اسکریپت تبدیل خود WHM (WHM transfers هست ! ( remote server type = DA رو انتخاب میکنید و ... )
ولی تضمین نمیکنم که نتیجه خوبی بگیرید و بدون اشکال انتقال رو انجام بدید !
چون من فقط از راه انقال دستی اکانت ها تونستم نتیجه مطلوب رو بگیرم !
*ولی با توجه به اینکه 144 تا کاربر دارید ، انتقال دستی فکر نمیکنم برای همه ی کاربران مقدور باشه ...
فعلا با استفاده از WHM چند کاربر رو منتقل کنید و نتیجه رو ببینید . ( اگر هم خواستید همین جا نتیجه رو اعلام کنید تا به نتیجه ای برسیم )
از طریق خود cPanel
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
واسه اکانت هایی که حجم پائین دارند هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اما اکانت هائی که حجمشون بالا هست احتمال خطا هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)