سلام و ادب
دوستان من برای مشتریانم (طراحی وب سایت و پورتال) نیاز به یک سیستم پشتیبانی خوب و ساده دارم تا از این به بعد کارهاشونو برام ایمیل نزنن،چه سیستمی پیشنهاد می فرمائید ؟
سلام و ادب
دوستان من برای مشتریانم (طراحی وب سایت و پورتال) نیاز به یک سیستم پشتیبانی خوب و ساده دارم تا از این به بعد کارهاشونو برام ایمیل نزنن،چه سیستمی پیشنهاد می فرمائید ؟
I Share,U Share,We Learn
سلام
منظور شما رو نفهمیدم من !!!!!
میخواین سیستم چیکار کنه؟
سفارش بدن؟
بهت تیکت بدن؟
چی؟
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
فقط نیاز به تیکتینگ دارم،هر کاربر رجیستر کنه،سوالشو از دپارتمان معرفی شده بپرسه و کارشناسان پاسخ بدن
I Share,U Share,We Learn
سلام، با سیستم whmcs آشنایی دارید؟
سلام دوست عزیز
در حال حاضر سیستم پایدار تیکتینگ و پشتیبانی whmcs هست
موفق باشید.
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
سلام و درود
اگه فقط ارسال تیکت باشه میتونید من اسکریبت پشتیبان و تیکفا رو پیشنهاد میکنم البته تیکفا فک کنم قابلیتهای دیگری هم داره و با ی استایل دهی توپ چیز جالبی میشه.....
ویرایش توسط yozar30f : October 12th, 2015 در ساعت 13:22
ببینید در زمینه مدیریت مالی و پشتیبانی کاربران، سیستم whmcs بسیار قدرتمند است و پیشنهاد میکنم از این سیستم استفاده کنید.
اگر سوالی دارید یا در همین تاپیک مطرح کنید یا از طریق پیغام خصوصی در خدمت شما هستم.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
با سلام
whmcs صرفا جهت تیکتینگ پیشنهاد نمیشه
کار اصلی این اسکریپت هاستینگ هست و در کنار این قابلیت سیستم پشتیبان رو هم بصورت جانبی داره
اگه سیستم پشتیبانی حرفه ای میخواید پیشنهاد من کایاکو هست
اگر هم نمیخواید که در گیر سیستم پیچیده بشید بهتره پشتیبان رو نصب کنید
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)