-
عضو جدید
مشکل با روشن کردن vps در Vmware
سلام
دوستان به یه مشکل عجیب برخوردیم امروز ...اونم اینکه بعد اضافه کردن 5گیگ هارد به vps ردیگه روشن نمیشه و این ارور رو میده...
هاردی که روش این vps نصب هست هم دقیقا فقط 800 مگش خالیه ... و امکان اینکه فضای بیشتری بهش بدم نیست ...
این مشکل بعد از اضافه کردن هارد ایجاد شد ... و حتی با پاک کردن هارد اضافه در کل سیستم هم درست نشد !
error.jpg
بیایید همه وصیت کنیم / که بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند / تا آیندگان ندانند / که بی عرضگان این برهه از تاریخ / ما بوده ایم
-
تعداد تشکر ها از sadeghbb به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2014 03:36
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با روشن کردن vps در Vmware
فکر کنم سرور منابغ کافی نداره برای روشن کردن این سرور یکی از کارایی که میتونید بکنید
چند سرور های مجازی تونا خاموش کنید و بعد روشن کنید
فضا دارید که از نظر من این کارا نکنید یک سرور مجازی دیگه بسازید و بعد اطالاعات به روی اون ارسال کنید
و قبلی را حذف کنید
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام :
https://telegram.me/saeed0pc1
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
فایده نداره با خاموش کردن اوکی نمیشه ... مشکلش اینه که تو همون هاردی که این vps ساخته شده فقط 7گیگ خالی بود که من 6گیگش رو دادم بهش و دیگه بالا نیومد و این ارور رو داد
الان بازم ازش بکاپ که گرفتم دقیقا به همون اندازست و اگر پاک کنم و دوباره بریزم هم فک نکنم درست بشه !
مشکل اینجاست که هارد هم پر از اطلاعات هست
بیایید همه وصیت کنیم / که بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند / تا آیندگان ندانند / که بی عرضگان این برهه از تاریخ / ما بوده ایم
-
-
عضو جدید
جالب اینجاست که وقتی رم رو میارم زیر 500مگ سرور روشن میشه !
ولی اصلا کمبود رم نداره سرور و رم خالیه کلا ...
مشکل از چیه یعنی ... ربطی به هاردم داره ؟
-
-
درود
باید زمانی که هارد وی پی اس رو ارتقا میدید حتما یه 20 گیگی فضا داخل هارد اصلی باقی بمونه که به مشکل نخورید
الان که این فضا نیست اگر نمیتونید وی پی اس رو از اول بسازید بهتره که
یک وی پی اس اوکی کنید روی هارد دیگه اگر دارید بعد اونجا زمان ساخت وی پی اس vmdk این وی پی اس رو وارد کنید به راحتی سرور جدید بالا میاد ولی بعد به مشکل شبکه میخورید که اگه ویندوز باشه راحت میشه اوکیش کرد ولی لینوکس من خودم نتونستم
-
تعداد تشکر ها ازariansafaei به دلیل پست مفید
-
swap file location باید تغییر پیدا کنه
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
-
عضو جدید
شما به چه شکل مشکل رو حل کردید عزیز لطفا اعلام کنید که بنده و دوستان یاد بگیریم
-
تعداد تشکر ها از FireMan به دلیل پست مفید