-
عضو جدید
چگونه سرویس دهنده ایمیل را به smtp تغییر دهیم
سلام .
وقتی تویه وردپرسیم میخواهیم از قسمت تماس با ما برای مدیر ارسال کنیم . این ارور رو میده :
ارسال پیام شما با شکست مواجه شد. لطفا بعدا امتحان کنید و یا از طریق دیگری با مدیر تماس بگیرید.
با میزبان تماس گرفتیم گفته تابع mail php رو بسته و از smtp باید استفاده کنیم .
تویه وردپرس چگونه باید تغییرش داد به smtp ؟
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
-
تعداد تشکر ها ازWool به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2014 21:30
# ADS
-
پاسخ : چگونه سرویس دهنده ایمیل را به smtp تغییر دهیم
سلام
افزونه های زیادی وجود داره
میتونید از این افزونه استفاده کنید
WP SMTP
اگر هم سرور smtp ندارید بفرمایید تا راهنمایی کنم از کجا باید تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها ازahmadjafarian به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ahmadjafarian
سلام
افزونه های زیادی وجود داره
میتونید از این افزونه استفاده کنید
WP SMTP
اگر هم سرور smtp ندارید بفرمایید تا راهنمایی کنم از کجا باید تهیه کنید
داداش هاست رو تغییر بدم درست میشه ؟
افزونه رو تغییر دادم ولی ازم اس پی و ... و پسورود و.... خواست که بی خیال . به نظرت هاستو عوض کنم ردیف میشه؟
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
-
تعداد تشکر ها ازWool به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز ، بعضی از هاست ها تابع PHP Mail رو برای جلوگیری از اسپم می بندند . چون از طریق این تابع شما قادر به ارسال ایمیل از طرف سرور به هر اسم و رسمی هستید حتی اگر ایمیلی که از آن ارسال شده در حقیقت وجود نداشته باشد یا تعریف نشده باشد .
برای ارسال از طریق اس ام تی پی شما باید یک ایمیل واقعی در سایت (هاست) تعریف کنید و با مشخصات اون (یوزر نیم و پسورد) اقدام به ارسال ایمیل های واقعی با حساب واقعی انجام دهید . توجه داشته باشید که اکثر پورت های اس ام تی پی روی پیشفزض (25) بسته هستند و معمولا روی پورت 587 کار میکنند . با ای حال از سرویس دهنده ی خود بپرسید .
در کل برای استفاده از اس ام تی پی به یوزر و پسورد احتیاج دارید ، عادی هست . اگر تصمیم به تغییر هاست گرفتید ، ابتدا تحقیق کنید که سرویس دهنده ی جدید خواسته های شما را برآورده خواهد کرد یا خیر .
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید