سلام من یه سرور ویندوز دارم که از امروز وقتی وارد سایت گوگل میشم ارور زیر رو میده میگه کد کپچا رو وارد کن بعد میتونم از گوگل استفاده کنم در ضمن بنده از سایت پی سی رنک هم استفاده میکنم برای بالا رفتن رتبه الکسا الان باید چیکار کرد برای رفع مشکل
1.png
سلام من یه سرور ویندوز دارم که از امروز وقتی وارد سایت گوگل میشم ارور زیر رو میده میگه کد کپچا رو وارد کن بعد میتونم از گوگل استفاده کنم در ضمن بنده از سایت پی سی رنک هم استفاده میکنم برای بالا رفتن رتبه الکسا الان باید چیکار کرد برای رفع مشکل
1.png
کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
سلام
مشكل خاصي نيست گوگل ايپي شما رو به عنوان Robot تشخیص داده فکر کنم چند بار که کد رو درست وارد کنید مشکل حل بشه
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
الان مشکلی برای سایت هایی که با این ایپی بالا میاد پیدا نمیشه
چون من برای بالا بردن الکسای یکی از سایت هام از سایت پی سی رنگ استفاده میکنم اگر ادامه پیدا کنه گوگل ایپی سرور رو بلاک نمیکنه
نه بلاک نمی کنه
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
ممنون از دوستان برطرف شد مشکل بعد از چند بار زدن کپچا
با سلام
دوست عزیز اگر بدون هیچ دردسری دنبال آخرین نسخه کایاکو کاملا فارسی شده، راست چین شده با تاریخ شمسی هستید به سایت زیر مراجعه کنید. ( نصب و راه اندازی رایگان )
هم طرف ادمین هم کارمند و هم کاربر کاملا فارسی و راست چین شده است.
سیستم پشتیبانی از مشتریان - کایکو فارسی(http://www.ikayako.ir/)
04113351313
www . ikayako . ir
شرکت فراسیستم
![]()
اون پروکســــــــی که دارید استفاده میکنید ای پیش رو گوگل توی بلک لیست داره
یا تعداد تب هایی که از گوگل باز هست زیاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)