نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل در مصرف بیش از حد پهنای باند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض مشکل در مصرف بیش از حد پهنای باند

سلام دوستان ، من 2 ماهی هست هاستم که یک هاست اشتراکی هست و ماهیانه 300 گیگ پهنای باند داره ، به طور عجیبی پهنای باندش مصرف میشه و با گذشت 6 روز از شروع شمارش برای ماه جدید 170 گیگ آن مصرف شده ! قبلا اینجوری نبود در هاست و در بخش dOWNLOAD هم نگاه کردم فایل بزرگی در هاست ندارم و در کل هیچ فایل خاصی ندارم که بخاد دانلود بسیار بشه .
    سایت رو هم از کار انداختم ولی به کل باز هم همینجور مصرف میشه . به پشتیبانی تیکت زدم و گفتن زیر دیداس هستید و اگر ادامه داشته باشه ساسبندم میکنند . میشه نظرتون رو بگید که مشکل چیه و چیکار باید کرد ؟!

2. تعداد تشکر ها ازmiladd007 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در مصرف بیش از حد پهنای باند

نقل قول نوشته اصلی توسط miladd007 نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من 2 ماهی هست هاستم که یک هاست اشتراکی هست و ماهیانه 300 گیگ پهنای باند داره ، به طور عجیبی پهنای باندش مصرف میشه و با گذشت 6 روز از شروع شمارش برای ماه جدید 170 گیگ آن مصرف شده ! قبلا اینجوری نبود در هاست و در بخش dOWNLOAD هم نگاه کردم فایل بزرگی در هاست ندارم و در کل هیچ فایل خاصی ندارم که بخاد دانلود بسیار بشه .
    سایت رو هم از کار انداختم ولی به کل باز هم همینجور مصرف میشه . به پشتیبانی تیکت زدم و گفتن زیر دیداس هستید و اگر ادامه داشته باشه ساسبندم میکنند . میشه نظرتون رو بگید که مشکل چیه و چیکار باید کرد ؟!
    سرور زیر دیداس هست ...

کاری از دست شما بر نمیاد ، اما مدیر سرور میتونه آی پی دیداس کننده رو پیدا و بن کنه ...
    ...Zzzz...

5. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)