-
درخواست vps برای تست یک ماهه
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
من زمینه فعالیتم فارکسه.و یک اکسپرت میخوام برای ران بزارم روی vps.
میخواستم ببینم کسی میتونه برای تست برای 10 روز vps بهم بده تا اکسپرتم رو تست کنم و اگه ان شاالله جوابگوی کارم بود از ماه بعد خریداری کنم
ممنون از لطف دوستان
ویرایش توسط mahdicivil : May 30th, 2010 در ساعت 15:48
-
تعداد تشکر ها از mahdicivil به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2010 15:33
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست vps برای تست یک ماهه
من نمیخوام کاسه داغ تر از آش بشم ( چون فروشنده نیستم )
ولی فکر نمیکنید خواستتون معقول نیست ؟
تست 1 روز ، 2 روز ، 1 هفته !!!!!
چه تضمینی هست شما بعد از 1 ماه هزینه رو پرداخت کنید ؟ یا اصلاً تمدید کنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
بهتر نیست خریداری کنید اگه مناسب کارتون بود تمدید کنید تا فروشنده هم ضرر نکنه ؟!
پ.ن: ممکنه از اون تاپیکای تخریبی باشه :دی / طرف 2 روز پیش با یه یوزر دیگه تاپیک زده بود که هاست میخوام، بعد با یوزر اصلیش اومده بود آفر داده بود. دوباره با یوزر فیکش لاگین کرده بود که بله از فلان شرکت خرید کردم و راضی هم هستم
/ + اینم یه نمونش: مهرگان هاست چطوره؟ - PersianTools Forums
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
با سلام خدمت دوست گلم
حرفتون منطقی هست.نام پست رو نتونستم عوض کنم .ولی زمان تست رو 10 روز کردم
ممنون
-
-
عضو انجمن
شما هزینه یک ماه پرداخت کنید بعد از 20 روز اگه دلیل قانع کننده داشتید که سرویس کیفیت لازم رو نداره پول برگشت داده میشه ...
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
دلیل اینکه میخوام تست کنم اینه که من تا حالا از vps استفاده نکردم و میخواستم به مدت چند روز تست کنم و ببینم جوابگوی کارم هست یا نه؟فقط همین.
حالا از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا پست بدین و گرنه جو سازی نکنید که این تاپیک تخریبی و از این حرفا
ممنون
-
-
-
تعداد تشکر ها از shervin114 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mahdicivil
دلیل اینکه میخوام تست کنم اینه که من تا حالا از vps استفاده نکردم و میخواستم به مدت چند روز تست کنم و ببینم جوابگوی کارم هست یا نه؟فقط همین.
حالا از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا پست بدین و گرنه جو سازی نکنید که این تاپیک تخریبی و از این حرفا
ممنون
کاری که میخواید بکنید رو توضیح بدید بچه ها میگن میشه یا نمیشه ! (من از پست اول نفهمیدم)
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
چی رو می خوای تست کنی که 10 روز طول می کشه ؟ اگه واسه فارکس می خوای که اصلا تست نمی خواهد چون 100% جواب میده ، قبلا یه مشتری داشتم که باهاش برنامه های مربوط به فارکس رو vps اجرا می کرد و مشکلی هم نداشت ، حالا اگه خواستی 1 ساعت بهت تست میدم
-
تعداد تشکر ها از MihanNet به دلیل پست مفید