-
عضو انجمن
مشکل تداخل جی کوئری بعد از فراخوانی کتابخانه گوگل
سلام به همه
من دیروز کتابخانه ی جی کوئری گوگل رو توی فوتر قالبم فراخوانی کردم برای اسلایدری که میخواستم تو سایت قرار بدم،الان اسلایدر بدون مشکل کار میکنه اما یه سری از بخش های سایت از کار افتاده مثل منو ها یا تب بندی هایی که بصورت آزاکس کار میکرد!!
الان من باید چیکار کنم که این تداخل رفع بشه؟! چون اسلایدرم فقط با کتابخانه گوگل کار میکنه ولی کتابخانه گوگل رو که فراخوانی کردم یه سری از بخش های دیگه ی سایت مثل منوهای کشویی و تب بندی های اژاکس از کار میفته!!
بعنوان نمونه این سایت رو ببینید :
http://fullalbum2.ir
تب بندی ها و منوها رو میتونید اینجا ببینید،اینا از کار میفته!
کسی راه حلی پیشنهاد داره؟
-
-
May 7th, 2014 13:23
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل تداخل جی کوئری بعد از فراخوانی کتابخانه گوگل
سلام
داخل تگ head فایل جی کوئری رو به بالای همه فایل های دیگه مثل css ها و js های دیگه بزارید. یعنی اولین خط بعد از title
-
تعداد تشکر ها از mahdavi1456 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdavi1456
سلام
داخل تگ head فایل جی کوئری رو به بالای همه فایل های دیگه مثل css ها و js های دیگه بزارید. یعنی اولین خط بعد از title
یعنی چی؟! یعنی اسکریپت رو بجای فوتر،توی هدر فراخوانی کنم؟
اگه منظورتون اینه گذاشتم ولی هیچ عملکردی نداشت،توی فایل فوتر هم وقتی میذارم بالای تمام اسکریپت ها بازم اجرا نمیشه و اسلایدر از کار افتاده،فقط وقتی میذارم آخر تمام اسکریپت ها توی فوتر،اسلایدر کبه کار میفته و باقی قسمت های سایت از کار میفته!
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mgt1234
یعنی چی؟! یعنی اسکریپت رو بجای فوتر،توی هدر فراخوانی کنم؟
اگه منظورتون اینه گذاشتم ولی هیچ عملکردی نداشت،توی فایل فوتر هم وقتی میذارم بالای تمام اسکریپت ها بازم اجرا نمیشه و اسلایدر از کار افتاده،فقط وقتی میذارم آخر تمام اسکریپت ها توی فوتر،اسلایدر کبه کار میفته و باقی قسمت های سایت از کار میفته!
کد فراخوانی جی کوئری را در قسمت head قرار بدید و کد اسلایدر رو در فوتر
این احتمال هم وجود داره که شما 2 بار جی کوئری رو فراخوانی میکنید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
کد فراخوانی جی کوئری را در قسمت head قرار بدید و کد اسلایدر رو در فوتر
این احتمال هم وجود داره که شما 2 بار جی کوئری رو فراخوانی میکنید
عزیز توی پاسخ بالا گفتم،وقتی کد جاوا اسکریپت رو میذارم هرجایی به غیر از آخر فوتر،عمل نمیکنه،وقتیم میذارم آخر فوتر اون عمل میکنه باقی اسکریپت ها از کار میفتن!!
و البته اگه من کدهای اسلایدر رو توی فوتر بذارم که اسلایدر پایین سایت نمایش داده میشه!!!
-