-
عضو جدید
مشکل در Forward کردن ایمیل توسط سی پنل
سلام وقت بخیر
راستش چند روزی هست که یه مشکل بزرگ و البته عجیب برامون پیش اومده (مدیریت محتوای سایت بنده وردپرس هست)
کاربرانی که فرم تماس موجود در سایت رو پر میکنن و یا به بنده ایمیل ارسال میکنن به ایمیل info@2sweb.ir ارسال میشه و بنده برای راحتی کار یه Forward تعریف کردم براش تا ایمیل ها رو بفرسته به جیمیل بنده.
اما چند روزی هست که یکی در میون forward میکنه و بعضی از فرم ها و یا ایمیل ها به ایمیل هاست میاد اما به جیمیل بنده forward نمیشه
foreard رو روی ایمیل یاهو هم تنظیم کردم اما مشکل حل نشده
موندم مشکل از چیه اخه اگه فرم مشکل داشت که نباید حتی به ایمیل هاست هم ارسال میشد. به هست هم گفتم میگه نه مشکلی وجود نداره.
تاکید میکنم بعضی کاربران اینجوری هستن و خودم تست میکنم مشکل نداره و دوستانم هم تست کردن مشکل نداشته
ویرایش توسط 2sweb : May 4th, 2014 در ساعت 17:30
-
تعداد تشکر ها از2sweb به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2014 17:24
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل در Forward کردن ایمیل توسط سی پنل
سلام
بنده هم همین مشکل رو داشتم با پشتیبانی نت افراز صحبت کردم در ابتدا خودشون هم نمیدونستند اما بعد یه مدت گفتند تغییراتی هست که جیمیل ایجاد کرده
البته اگه فرستنده برنامه فرم تماس خودتون رو یکی از ایمیل های فعال بر اون دامنه قرار بدید مشکل حل میشه دقت کنید فرستنده
-
تعداد تشکر ها ازAdline به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل در Forward کردن ایمیل توسط سی پنل

نوشته اصلی توسط
Adline
سلام
بنده هم همین مشکل رو داشتم با پشتیبانی نت افراز صحبت کردم در ابتدا خودشون هم نمیدونستند اما بعد یه مدت گفتند تغییراتی هست که جیمیل ایجاد کرده
البته اگه فرستنده برنامه فرم تماس خودتون رو یکی از ایمیل های فعال بر اون دامنه قرار بدید مشکل حل میشه دقت کنید فرستنده
سلام ممنون از پاسخ شما میشه دقیق تر توضیح بدین که باید چیکار کنم تا مشکل حل بشه.
-
تعداد تشکر ها از2sweb به دلیل پست مفید