-
بسته شدن هاست دانلود به خاطر قانون کپی رایت
سلام
یک سوال دارم من یک سایت فیلم دارم با هاست چند ترا ، بعد از هر چند ماه داره بسته می شه فایلها و اجازه دانلود نمی ده ،و از کسی که هاست گرفتم می گه به خاطر قانون کپی رایته الان موندم بعد یک سال چرا دارند الان اجراش می کنند؟
موندم اخه از چند کشور المان ،انگلیس گرفتم بستن فایلهامو و منم مجبورم 400 -500 تمن بدم به طرف تا بده به اونها تا هاستم باز بشه
اصلا همچین چیزی امکان داره رخ بعد؟اخه اونها به چه حقی میان هاست منو چک می کنند ؟اصلا اجازه دارند بیان فایلهمو چک کنند؟
ویرایش توسط dastanam : May 4th, 2014 در ساعت 00:15
-
-
May 3rd, 2014 01:16
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : بسته شدن هاست دانلود به خاطر قانون کپی رایت
درود
بیشتر دیتا ستر ها تا وقتی ازشون شکایت نشه کاری به این قضیه ندارند
اگر هم شکایت بشه به شما اطلاع میدهند که این فایل قوانین ک÷ی رایت رعایت نکرده و باید از سرور پاک بشه.
سرور هاتون از کدام دیتا سنتر هست ؟
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
اگه میخواید این مشکل به هیچ وجه براتون پیش نیاد پیشنهاد میکنم از هلند سرور تهیه کنید چون سرور های هلند وارز هست و کلا قانون کپی رایت رو قبول ندارن
-
تعداد تشکر ها از taha_2011 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
از سرورهای فول وارز استفاده کنید
کسی وارد هاست شما نمیشه بلکه لینک ها چک میشن و به مقصد میرسند
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
هیچ جای دنیا کپی رایت با پول نمی خردند
که شما 400 500 تومان بدید طرف
هاستینگ شما داره چرت می گه سرورش کشش نداره
درضمن برای این که با کپی رایت مشکل بر نخورید از leasoweb استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از -HTML- به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dastanam
سلام
یک سوال دارم من یک سایت فیلم دارم با هاست چند ترا ، بعد از هر چند ماه داره بسته می شه فایلها و اجازه دانلود نمی ده ،و از کسی که هاست گرفتم می گه به خاطر قانون کپی رایته الان موندم بعد یک سال چرا دارند الان اجراش می کنند؟
موندم اخه از چند کشور المان ،انگلیس گرفتم بستن فایلهامو و منم مجبورم 400 -500 تمن بدم به طرف تا بده به اونها تا هاستم باز بشه
اصلا همچین چیزی امکان داره رخ بعد؟اخه اونها به چه حقی میان هاست منو چک می کنند ؟اصلا اجازه دارند بیان فایلهمو چک کنند؟
این مورد بستگی به سرویس دهنده شما دارد.
اصولا این مورد برای سرویس دهنده ها باز است، می توانند آی.پی سرور شما را تغییر بدهند تا نسبت به انتقال اطلاعات اقدام فرمایید.
این مورد بستگی به سیاست های سرویس دهنده شما دارد.
برای باز نمودن آی.پی هم معمولا (آلمان - هتزر) هزینه اندکی در بعضی از ابیوزها دریافت می نمایند. و عموما رایگان است.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید