-
هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود
با سلام
بنده به یک هاست ایران که سرعت لود بالایی داشته باشه برای سایت نیاز دارم.آپتایم برام مهم هستش و میخوام پهنای باند نامحدود باشه.آخه دارم با سیستم های مجازی بازدید کننده به سایتم ارسال میکنم و روزانه حدود 10 گیگ حداقل مصرف پهنای باند دارم و میخوام پهنای باند نامحدود باشه تا مشکل کمبود پهنای باند پیدا نکنم.لطفا قیمت ها رو به صورت یک ماهه و 1 ساله بفرمایید.در ضمن هاست مورد نظر لینوکسی میخوام باشه.و سی پنل باشد.با تشکر
-
-
May 4th, 2014 23:38
# ADS
-
پاسخ : هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود
با سلام، به صورت پهنای باند محدود در خدمت شما هستم سرویس با پهنای باند 300 گیگ به صورت زیر قابل تقدیم است
فضا 5 گیگ
پهنای باند 300 گیگ
سایر امکانات نامحدود
هزینه سرویس به صورت ماهانه 40 هزار تومان خواهد بود
-
-

نوشته اصلی توسط
sajjad65
دوست عزیزم عرض کردم که پهنای باند نامحدود میخوام
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Milad-H
با سلام، به صورت پهنای باند محدود در خدمت شما هستم سرویس با پهنای باند 300 گیگ به صورت زیر قابل تقدیم است
فضا 5 گیگ
پهنای باند 300 گیگ
سایر امکانات نامحدود
هزینه سرویس به صورت ماهانه 40 هزار تومان خواهد بود
اگر فضای 2 گیگ بخوام و پهنای بیشتر دارید؟ لطفا قیمت رو بگید
-
-
عضو انجمن
فضای 2گیگ ترافیک 600گیگ ماهیانه 45.000تومان در صورت تمام شدن ترافیک هر 100گیگ ترافیک ماهیانه 8.000تومان
ویرایش توسط pc-narmak : May 5th, 2014 در ساعت 00:05
-
-
اگر فضای 2 گیگ بخوام و پهنای بیشتر دارید؟ لطفا قیمت رو بگید
با فضا 2 گیگ و پهنای باند 300 گیگ ماهانه 35 هزار تومان برای هر 100 گیگ ترافیک 9 هزار تومان پرداخت خواهید کرد
لازم به ذکر است پنل دایرکت ادمین است
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persiansoftware
با سلام
بنده به یک هاست ایران که سرعت لود بالایی داشته باشه برای سایت نیاز دارم.آپتایم برام مهم هستش و میخوام پهنای باند نامحدود باشه.آخه دارم با سیستم های مجازی بازدید کننده به سایتم ارسال میکنم و روزانه حدود 10 گیگ حداقل مصرف پهنای باند دارم و میخوام پهنای باند نامحدود باشه تا مشکل کمبود پهنای باند پیدا نکنم.لطفا قیمت ها رو به صورت یک ماهه و 1 ساله بفرمایید.در ضمن هاست مورد نظر لینوکسی میخوام باشه.و سی پنل باشد.با تشکر
اگر دایرکت ادمین مد نظر دارید :
IR-H-4 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 10000 مگابایت
Control panel : Direcadmin | Database : 7 | Park Domain : U | Addon Domain : 0 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 10 هزار تومان
سالانه 120 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب ایران
پهنای باند برای شما ویرایش خواهد شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f20/80370/
--------------
سی پنل ایران را تحریم کرده است.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-