-
عضو جدید
اسکریپت livezilla ورژن 3.3.2.3 + فارسی ساز و قالب راست چین
سلام دوستان قصد دارم تا در اولین پستی که در سایت وب هاستینگ میزنم مشکل خیلی از کسانی که هاستینگ دارن رو حل کنم .
حتما خیلی ها دنبال یه اسکریپت پشتیبانی خوب میگردن و صد البته با اسکریپت livezilla آشنایی دارند . اما خوب ورژن هایی که رایگان هست و قبلا فارسی شده یه مقدار قدیمی هستش .
من براتون ورژن 3.3.2.3 رو کاملا فارسی کردم + فونت زیبای tahoma همچنین قالب راست چین شده این سیستم .
دانلود اسکریپت لایوزیلا
http://gigpars.com/images/p35y_livez...assic_full.zip
دانلود فایل قالب و فارسی ساز
http://gigpars.com/images/c864__language.zip
قبل از جایگزین کردن فایل فارسی ساز پوشه _language رو کاملا پاک کنید . و بعد اقدام به جایگزین کردن فایل ها کنید .
--------------------------------------------------------------
و اما یه آموزش دیگه که حتما خیلی ها براشون جای سوال بوده که چطور میشه پیغام خوش آمد گویی لایوزیلا رو به پیغام خودشون تغییر بدن .
LiveZilla Server Admin رو باز کنید بعد به قسمت User Management برید . بعد از ورود به این بخش روی سربرگ Groups کلیک کنید . تو این صفحه روی مشخصاتی اکانتی که قبلا ساخته اید کلیک کنید و Edit رو بزنید . تو صفحه ای که باز شده روی سربرگ Predefined Messages کلیک کنید . بعد زبان English رو انتخاب کنید و Edit رو بزنید .
در قسمت Chat Welcome messages میتونید پیغام مورد نظر خودتون رو بنویسید و روی ok کلیک کنید . به همین راحتی .
سوال دیگه ای هم بود من در خدمتم .
-
تعداد تشکر ها ازpendar.pardazesh به دلیل پست مفید
dapour, dertgtr, irandac, joomla2, konstantine, love_alone_2012, madadi, mansoor-13, Mehdi_Enter, mizbanpars.com, online.ir, panic, sardarn, tejarathost, thanker, _WARCRAFT_
-
May 13th, 2013 09:16
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : اسکریپت livezilla ورژن 3.3.2.3 + فارسی ساز و قالب راست چین
نسخه های 3 لایوزیلا خیلی با هم تفاوتی ندارند، و الان نسخه 3.3.2.3 هم قدیمی حساب می شود. قبلتر تاپیک جامعی در مورد لایوزیلا فارسی ایجاد شده که همه را راضی کرده:
http://www.webhostingtalk.ir/f42/36858/
الان آخرین نسخه از سری 4 یک نسخه رایگان هم داره که بد نیست آن را فارسی کنید چون با اینکه محدودیت هایی داره اما کار خیلی ها را راه می اندازد:
https://www.livezilla.net/premium/en/?action=preview
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
مرسی از پیشنهادتون حتما تو برنامه قرار میدم .
-
-
عضو جدید
البته این نسخه ای که شما میگید فقط 14 روز رایگان میده ...
که فارسی و قالب رو راست چین هم کردم . میتونید روی سایت ما ببینید پندار پردازش - صفحه اصلی پورتال
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
جدید ترین نسخه رو دانلود کنید
برای اینکه محدودیت 14 روزه برداشته شه باید باتری بیس مادربورد رو بردارید من همینکارو کردم و الان از اخرین نسخه دارم استفاده میکنم:دی
به نظرتون این فارسی ساز های نسخه های قبلی روی اخرین نسخه کاربرد داره یا نه؟
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
pendar.pardazesh
میتونید بزارید فایل فارسی شده و راست چین شدشو؟
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
با سلام خدمت دوستان عزیز
جدید ترین نسخه رو دانلود کنید
برای اینکه محدودیت 14 روزه برداشته شه باید باتری بیس مادربورد رو بردارید من همینکارو کردم و الان از اخرین نسخه دارم استفاده میکنم:دی
به نظرتون این فارسی ساز های نسخه های قبلی روی اخرین نسخه کاربرد داره یا نه؟
سلام منظورتون رو این هست که کلا باطری برداشته بشه ؟ یا فقط بردارم و مجدد نصب کنم ؟
نسخه های قبل خیر قابل اجرا نمی باشد .
بله فارسی ساز + قالب راست چین شدش تا چند روز دیگه کامل و آماده خواهد شد و در اختیار همه قرار میدم .
-
-

نوشته اصلی توسط
pendar.pardazesh
سلام منظورتون رو این هست که کلا باطری برداشته بشه ؟ یا فقط بردارم و مجدد نصب کنم ؟
نسخه های قبل خیر قابل اجرا نمی باشد .
بله فارسی ساز + قالب راست چین شدش تا چند روز دیگه کامل و آماده خواهد شد و در اختیار همه قرار میدم .
نه کلا برداشته بشه!
و اینکه تاریخ و ساعت سیستمون دیگه تنظیم کنید دوباره بعد از ریست کنید بر میگیره به اولیه از من که همیشه
1/1/2007 هست!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
نه کلا برداشته بشه!
و اینکه تاریخ و ساعت سیستمون دیگه تنظیم کنید دوباره بعد از ریست کنید بر میگیره به اولیه از من که همیشه
1/1/2007 هست!
هدف از این کار غیر فعال کردن تاریخ ویندوز هست درست میگم ؟ باید برای غیر فعال کردن تاریخ راه حل دیگه ای هم باشه فکر میکنم ...
-
تعداد تشکر ها از pendar.pardazesh به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2013, 16:24

نوشته اصلی توسط
pendar.pardazesh
هدف از این کار غیر فعال کردن تاریخ ویندوز هست درست میگم ؟ باید برای غیر فعال کردن تاریخ راه حل دیگه ای هم باشه فکر میکنم ...
بله یک جورایی!
و تنظیماتی که در قسمت بیس ویندوز انجام دادید هم دیفالت میشه
راهی دیگه در خاطرم نیست
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید