-
April 27th, 2014, 18:26
عضو جدید
نصب جوملا
سلام دوستان من در نصب جوملا در قسمت پایگاه داده مشکل دارم وقتی اطلاعات پایگاه داده کامل میکنم و روی دکمه بعدی کلیک میکنم ساعت ها در حالت نصب میمونه نه ارور میده نه چیزی به نظرتون مشکل کجاست؟؟ هم نسخه 3.2 و هم 2و5 هردو اینطور هستند با ومپ هم کار میکنم.خاهشا کمکم کنید خیلی واجبه.
-
تعداد تشکر ها از leila70 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014 18:26
# ADS
-
April 27th, 2014, 18:33
پاسخ : نصب جوملا

نوشته اصلی توسط
leila70
سلام دوستان من در نصب جوملا در قسمت پایگاه داده مشکل دارم وقتی اطلاعات پایگاه داده کامل میکنم و روی دکمه بعدی کلیک میکنم ساعت ها در حالت نصب میمونه نه ارور میده نه چیزی به نظرتون مشکل کجاست؟؟ هم نسخه 3.2 و هم 2و5 هردو اینطور هستند با ومپ هم کار میکنم.خاهشا کمکم کنید خیلی واجبه.
مشکل از سمت کانفیگ وب سرور و php سرور شماست.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014, 18:53
عضو انجمن
پاسخ : نصب جوملا

نوشته اصلی توسط
leila70
بعضی موقعا به خاطر مرورگر هستش
مرورگتون رو عوض کنید و از یه مرورگری استفاده کنید که کش و هیستوری کاملا پاک شده باشه (فایرفاکس پیشنهاد میشه)
و به سرعت نت هم بستگی داره ، اگر حس میکنید سرعت نتتون کم هست با یک نت دیگه تست کنید
و چک کنید که جاوا اسکریپت و ... در مرورگر فعال باشه
و یه چیز دیگه ، روی اون دکمه کلیک کنید بعد از چند دقیقه برید در mysql ببینید حجم دیتابیسی که ساختید زیاد شده یا صفره
ودر مرحله اخر اگر نتونستید یوزر پسورد هاست رو برام پ.خ کنید نصب کنم براتون
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید