سلام به رفقا آقا گوش شیطون خر الاغ کر میخوام ای دی اس ال بگیرم
شما کجا رو پیشنهاد میدید؟
من خودم چند تا گزنه دارم تو نظر سنجی میزارم اگر میشه شرکت کنید
ممنون
سلام به رفقا آقا گوش شیطون خر الاغ کر میخوام ای دی اس ال بگیرم
شما کجا رو پیشنهاد میدید؟
من خودم چند تا گزنه دارم تو نظر سنجی میزارم اگر میشه شرکت کنید
ممنون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من 2 سال میشه دارم از شاتل استفاده میکنم راضی بودم مخصوصا بشتیبانی واقعا 24 ساعته هستند
وست دیتا ارائه دهنده خدمات حرفه ای میزبانی وب با پرداخت آنلاین | شماره ثبت :22864
من صبانت بودم ، مزخرف بود اومدم شاتل ، عالــیه ، البته بعضی وقتا سرعت نت کم میشه که عمومی هست
صبانت خیلی ل ا ش ی ه ، رفتم شاتل گفت پورت صبانت رو خط شماست باید پورت رو برداره تا ما سرویس شما رو فعال کنیم ، رفتم صبانت گفت پورت برداشته شده اگر میخواید دوباره سرویس بگیرید باید 15 هزار تومان اولیه رو بدید ، عجب دروغگوئـهــه
شاتل واقعا" عالیه . یه چهار سالی هست که دارم باهاشون کار میکنم . پشتیبانی هم عالیه . شاید بشه اسم پشتیبانیش رو 24 ساعته واقعی گذاشت . حتی ساعت 3 نصف شب ایمیل بزنی یک ربع بعد زنگ میزنه میگه مشکلتون چیه .
Shatel
کلا" به نظرم عالیه . سرعت هم که کمو زیاد میشه مال مخابرات هست فکر کنم . چون مثلآ" من هم تو شرکت هم تو خونه شاتل دارم ولی تو شرکت سرعت داغونه چون اون منطقه ترافیکش بالاس . ولی خونه خیلی خوبه .
کار جالبشونم این بود که واسه جشن تولدمم زنگ زدن تبریک گفتن و 3 گیگ باند اضافه بهم دادن . که تا حالا ندیدم شرکتی این کارو بکنه !
ویرایش توسط HematYar : May 25th, 2010 در ساعت 20:22
كجاي ايران 512 كيلوبيت در ثانيه با سرعت 50 تا 60 كيلو بايت در ثانيه به شما 13600 ميدن (2 گيگ) ؟؟؟
آسياتك
البته از 8 خرداد به بعد سرويسشون گرون ميشه!
تا قبل از اون ميتوني 9 گيگ ترافيك رو به مدت سه ما 40 هزار تومان ازشون بخري!
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
من دو سالی میشه که از آسیاتک سرویس دارم
تنها مزیتی که اسیاتک داشت قیمت ارزون تر نسبت به بقیه بود که الحمد و لله اونم گرون کرد ( یه ۴۰ − ۵۰ درصدی قیمتاشو برد بالا)
پشتیبانیشون که خیلی افتضاحه یعنی دعاکن که کارت گیر اونا نباشه .
خداییش منو خیلی ازیت کردن.
من سه ماه یه بار شارش میکردم ۴۰ تومان . ۹ گیگ
حالا دیگه سرویساشونو بردن بالا سه ماهه ۶ گیگ مدن ۶۴ هر گیگ اضافی هم نزدیکای ۵ تومن (قبلا ۳ تومن بود) یعنی من اگه بخام همون سرویس قبلیمو داشته باشم . ۵۱۲ سه ماهه ۹ گیگ باید ۶۰ تومن بدم درحالی که قبلا ۴۰ میدادم.
الانم سرویسم تموم شه میرم از یه شرکت دیگه میگیرم که دیگه خیلی داره چیز میشه واسه ما
I LOVE PHP,MYSQL,JAVA,PERL
اقا دم تمام دوستان گــــــــــــــــــــــــ ـرم از جمله وحید که مارو با راهنمایی هاش به راه راست هدایت کرد،![]()
اقا من نظرم رو شاتل رفت پس برم برا خرید دیگه؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
ممد چه عجب دیدیمت این کتابت رو نمیخوای بیای بگیری؟
اسیا تک میگن پشتیبانیش چیزی هست![]()
مصطفی چمران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)