سلام
میخواستم از عزیزان باتجربه و هرکسی که میتونه سوالی کنم
من 5 ساله کارم طراحی وبه و کلی رزومه دارم. و هیچوقتم به مشکل برنخوردم
قبل عید یکی بهم زنگ زد گفت فلان و کلی زبون ریخت من اندازه 1 میلیون تومن فقط چندهفته براش کار کردم و قرار بود فقط
250 تومن پرداخت کنه !!!! گفتم ولش کن نوش جونش ما کمتر میگیرم ولی حلال باشه. اقا این با هزاربدبختی 150 ت از این مبلغو واسه ما ریخت
هرچند روز یکبار هی زنگ میزد یه بازی درمیاورد . مثلا شب اخر پرتالش داشت تموم میشد . نتم قطع شد تا 4 صبح بیدار موندم بازم وصل نشد گرفتم خوابیدم
صبح پاشدم دیدم کل سایتو پاک کرده !!! حالا این عوضی حتی بلد نبود وارد هاست شه بک اپ گیری و همه چیزو خودم یادش دادم
نگو این قبلش از سایت بک اپ میگیره بعد سایتو پاک میکنه بگه این کاری واسم نکرده !!!! دقیقا دوبار اینکارو کرد
امروز گفتم اقا 95 درصد کار سایت تمومه چندساعت دیگه تحویلتون میدم هزینه رو واریز کنید. قرار بود 100 ت بریزه میگه هه مگه 25 ت نبود؟؟؟؟
اقا مام قطع کردیم اومدیدم دیدیم سایتو دوباره فول بک اپ گرفته پاک کرده
الان پیام داده ههه فکر کردی اونقدر بچم از خودم اطلاعاتی بذارم؟ همشو پاک کردم. من بچه شهیدم. خون فلان تو رگمه و بهمان و....
فتا و فلان طرف ماست و تو هیچی نداری
این اقا رو یه هاستی بودید اینقدر دیداسش میکردن از اونجا پرتش کردن بیرون اینقدر پروئه میگه خسارت اونم تو باید بدی !!!!!
عزیزان یه لطفی کنید بگید رو هاست یا جایی لاگی میمونه من بتونم حقمو از این نامرد بگیرم؟ چیکار کنم الان؟