توی سایت من, یه منو بالای سایت هست که نوشته های اون از صفحه خارج شده. شما میتونید از منو پایین مرورگر, سایت رو به سمت چپ بکشید
چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
بلیان | balyan | بزرگترین سایت بسیج ایرانیان در سراسر جهان
توی سایت من, یه منو بالای سایت هست که نوشته های اون از صفحه خارج شده. شما میتونید از منو پایین مرورگر, سایت رو به سمت چپ بکشید
چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
بلیان | balyan | بزرگترین سایت بسیج ایرانیان در سراسر جهان
سلام آسید رضا
الان شرایطم طوریه نمیتونم سایتو باز کنم و چک کنم
ولی اگه متنی رفته و اسکرول ایجاد کرده نشون میده که ایندنت دادی برای حل این مشکل اُور فلو رو هیدن بکن
واسه مثال
text-indent: -10000px;
شما باید
overflow:hidden;
بکنی
LET'S GO
tele : @sa2jad
سلام
منو مشکلی نداره و مدلش اینجوریه :D
شما به فایل css اصلی این موزد رو اضافه کنید :
موفق باشیدکد PHP:
body {
overflow-x: hidden;
}
ویرایش توسط ramtin2025 : March 31st, 2014 در ساعت 17:18
به شیرخوارگاههای شهرتون سر بزنید
ممنون
خیلی کد باحالی بود
سایت رو درست کرد
یه مشکل کوچک دیگه هم در سایتم هست که میخواستم اون رو حل کنم
صفحه اصلی سایت دارای 9 تا بخشه. قبلا ها میتونستم با ماوس هر بخش رو بگیرم و جابجا کنم. مثل "http://game.balyan.ir"
اما توی سایت "http://balyan.ir" نمیشه منو هر بخش رو جابجا کرد
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
صفحه شما یک خطای جاوااسکریپت داره که باعث میشه کدهای جاوااسکریپت درست اجرا نشن و این قابلیت غیرفعال بمونه
TypeError: $.browser is undefined
این نیاز به بررسی داره و کمکی از دست من برنمیاد
موفق باشید
واسه درست کردنش باید کدوم قسمت از سایت رو ویرایش کنم؟ مشکل توی استایل سایته؟
البته راهی که دوستمون ارائه کردن یه مشکل داره.اونم اینه که واسه صفحه های کوچیک،یا در حالت زوم،اسکرول افقی ناممکن میشه.
مشکل به خاطر این به وجود اومده که این کد های سی اس اس برای حالت ltr نوشته شدن،شما rtl استفاده می کنید.
برای حل مشکل به صورت اصولی، margin-left های منوتون رو به margin-right تبدیل کنید.
منظورتون کدوم راهه. میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدید؟البته راهی که دوستمون ارائه کردن یه مشکل داره.اونم اینه که واسه صفحه های کوچیک،یا در حالت زوم،اسکرول افقی ناممکن میشه.
من زیاد قالب رو دستکاری نکردم و فکر کنم سازنده قالب این کار رو کردهمشکل به خاطر این به وجود اومده که این کد های سی اس اس برای حالت ltr نوشته شدن،شما rtl استفاده می کنید.
واسه این کار باید قالب به کلی راست چین بشه که مشکلاتی رو به وجود میاره...برای حل مشکل به صورت اصولی، margin-left های منوتون رو به margin-right تبدیل کنید.
باید جستجو کنید ببینید که عبارتی که اشکال داره در کدوم فایل js (احتمالا) هست و مشکلش رو پیدا کنید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)