سلام عرض خسته نباشید به همه دوستان
با توجه به مشکلات شخصی مجبورم مدتی اینترنت رو ترک کنم + ( هم به خاطر امتحاناتی که در پیش رو هستش و هم به خاطر مشکلات خانوادگی )
تصمیم گرفتم این شرکت هاستینگم که روش خیلی زحمت کشیدم رو برای فروش بگذارم , دلم نمیاد بفروشمش ولی بصورت اجباری باید بفروشمش و خوش به حال خریدارش
ابتدا عرض نمایم که 47 تا یوزر + 5 ریسلر روی سرور وجود دارد و فقط 20% سی پی یو سرور در حال مصرف هستش و سرعت لود سایت ها بسیار بالاست و آپتایم خیلی بالایی هم داره
میانگین فروش هاست های معمولی در 7 روز 4 یا 5 تا هستش و هر روز رو به پیشرفت هستش یعنی در طول هفته فقط 3 روز فروش نداریم بقیه روز ها فروش هست
درآمد ماهانه بسیار خوب می باشد , میانگین در امد ماهانه 160 هزار تومان می باشد ( 2 تا مستر ریسلر 40 هزار تومانی وجود دارد ) و هزینه خود سرور 50 هزار تومان + 50 هزار تومان
پول لاینسیس هستش که خریدار محترم در ماه 60 هزار تومان سود میکند ! قالب وب سایت اختصاصی نیست ولی تا جایی که میتونستم تغیرات کلی انجام دادم روش !
از نظر امنیت هم 100% تضمین نمی کنم ولی حداقل 90% امنیت WHMCS تامین شده و کار هر کسی نیست که بیاد راحت هک کنه
+ دارای 2 نفر پشتیبانی که به تیکت ها شبانه روزی پاسخ میدن !
از نظر الکسا هم رو به بهبود هستش و اگه اینطوری پیش بره و بازدید هم افت نکنه بهترین رتبه رو میگیره
از نظر اعتبار هم به نظر خودم 96% رضایت مشتریان رو جلب کرده ایم
دارای یک دامین .net به ادرس soltanhost.net و 2 تا ادرس .ir به اسم soltanhost.ir و soltanserver.ir می باشد که هر 3 تاشون به مدت 1 سال تمدید شدن !
خود سرور تا تاریخ 1393/2/20 مهلت دارید و یک ماهه تمدید شده است