-
March 12th, 2014, 11:07
ثبت شرکت هاستینگ
برای ثبت شرکت هاستینگ به کجا باید مراجعه کنم؟ آنلاین هم میشه اوکی کرد؟ چه چیزهایی نیازه و چه چیزایی ضروریه؟
فعالیت شرکت قراره به صورت هاستینگ و طراحی سایت و نمایندگی سرویس اینترنت و یه جور خدمات کامپیوتری هم باشه. مجوز جدا برای اینا لازمه؟
ضمنا ساکن گنبد کاووس هستم ( گلستان )
ویرایش توسط Saati : March 12th, 2014 در ساعت 11:09
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014 11:07
# ADS
-
March 12th, 2014, 11:17
عضو دائم
پاسخ : ثبت شرکت هاستینگ
شما میتوانید نماد اعتماد ملی درسافت کنید
هاستینگ ار در پلیس فتا ثبت و تایید کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 11:19

نوشته اصلی توسط
nimafire
شما میتوانید نماد اعتماد ملی درسافت کنید
هاستینگ ار در پلیس فتا ثبت و تایید کنید
مایلم شرکت ثبت بشه و شماره ثبت بگیرم.
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 11:33
عضو انجمن
شما باید برید ثبت شرکتها اونجا یه مدراتکی ازتون خوهند خواست که یکیش مربوط میشه به مجوز فعالیت که اونو باید از ارشاد بگیرید باید برید سایت ارشاد اونجا مراحل مجوز طی کنید بعد برید مدارک رو به ثبت شرکت بدید و ثبت کنند
البته خیلی خیلی خلاصه گفتم حدودا چند ماهی دوندگی داره
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
تعداد تشکر ها ازsarv-it به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 11:40
یک ماه بیشتر نمیشه- اول چند تا نام میری پیشنهاد میدی بعد تایید شد- میری ثبت میکنی-
-
تعداد تشکر ها ازviyona به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 14:31
من ک ثبت کردم 17 روز شد.اگه میخوای کارت زود راه بیوفته یکمی زیپ چیبتو باز کن.4-5 روز بیشتر دنبال کاراش نباید رفت.بقیش همش دارن میپیچونن که پرونده شما رفته فلانجا و ...
اول بورو ارشاد بگو کلا راهنماییت میکنن و بعدشم اداره ثبت شرکتها.یکمی دردسر داره ولی خوب میارزه.چون من تا قبل از اینکه شرکت ثبت کنم یکمی اعتماد بهم نمیکردن.اما وقتی دیدن شرکت دارم کاربران بیشتری اومدن سمتم
پایدار باشید
-
تعداد تشکر ها از eskelet-sokhte به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 14:36
عضو انجمن
درود دوست من ،
از سایت زیر می توانید اقدام به ثبت کنید .
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | ثبت تأسیس شرکت
اگر پیگیر باشید ، برای ما حدود دو هفته طول کشید .
با احترام .
-
تعداد تشکر ها ازDr.Oxygen به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2014, 15:02

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
درخواست رو دادم لعنتیا هنوز بررسی نکردن.
-
-
March 19th, 2014, 17:38

نوشته اصلی توسط
Saati
درخواست رو دادم لعنتیا هنوز بررسی نکردن.
اگر راهنمای خوبی نداشته باشی مدارکت نقص میخوره و بعد از دوبار نقص خوردن باید از ابتدا توی سامانه ثبت نام کنی و دوباره مدارک ارسال کنی
پیشنهاد میکنم برای راحتی کار به افرادی که کار ثبت رو انجام میدهند هزینه پرداخت کنی و اونها کارت رو انجام بدهند
من به دلیل اینکه راهنمای خوبی داشتم فقط سه بار به اداره ثبت مراجعه کردم و شرکت ثبت شد
البته شما توی شهرستان هستی و باید بیای تهران و بری و این رو هم محاسبه کن.
-
-
March 19th, 2014, 20:28

نوشته اصلی توسط
lived
اگر راهنمای خوبی نداشته باشی مدارکت نقص میخوره و بعد از دوبار نقص خوردن باید از ابتدا توی سامانه ثبت نام کنی و دوباره مدارک ارسال کنی
پیشنهاد میکنم برای راحتی کار به افرادی که کار ثبت رو انجام میدهند هزینه پرداخت کنی و اونها کارت رو انجام بدهند
من به دلیل اینکه راهنمای خوبی داشتم فقط سه بار به اداره ثبت مراجعه کردم و شرکت ثبت شد
البته شما توی شهرستان هستی و باید بیای تهران و بری و این رو هم محاسبه کن.
باشه ممنون
یعنی بخوام خودم بدون واسطه اقدام کنم باید حتما برم تهران؟
-