سلام
بعضی اوقات نمیدونم مشکل از سروره یا چیه که سرویس هایی که خرید شده توی پنل مشتری حذف میشه
من خودم از whmcs چک میکنم هست اما برای مشتری نشون نمیده بعد یه مدتی درست میشه
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
من احتمال میدم از سروره اما نمیدونم کجای سرور
سلام
بعضی اوقات نمیدونم مشکل از سروره یا چیه که سرویس هایی که خرید شده توی پنل مشتری حذف میشه
من خودم از whmcs چک میکنم هست اما برای مشتری نشون نمیده بعد یه مدتی درست میشه
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
من احتمال میدم از سروره اما نمیدونم کجای سرور
شده یه تاپیکی الکی دادم که الان شاید دو سه ساله ازش گذشته که بازم بهش جواب میدن اما تو کارای واجبی حتی نگاه هم نمیکنن مردم
افسوس و صد افسوس !!!!
در ضمن وقتی این مشکل پیش میاد وقتی میخوام سفارشی رو تائید کنم یا به تیکتی جواب بدم با ارور Invalid Token مواجه میشم
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
داخل سی پنل خود وارد بشوید و داخل فایل whmcs فایل های داخل پوشه template_c را پاک بکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تمام مشتریا اینطوری میشه بعد اینکه کش سرور رو پاک میکنیم درست میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)