-
مشکل Subdomain در CPANEL
سلام و من VPS دارم که از WHM CPanel استفاده میکنه
الان یه اکانت دادم همه چیز اوکیه اما وقتی میخوام subdomain باز کنم به این پیغام برمیخورم میخواستم بدونم چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم
Not Found
The requested URL /home/archh/public_html/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
پیشاپیش ممنونم
-
-
May 26th, 2013 11:30
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل Subdomain در CPANEL
فقط این اکانت مشکل داره؟
یا مشکل سراسری بود؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
سلام مرسی از پیگیریتون، نه با همه اکانت ها این مشکل هست
-
-
عضو دائم
یک هاست ممکنه برای بنده ایجاد کنید؟
البته دامین هم داشته باشه و بدون استفاده باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
البته الان که شما گفتیم من رو به شک انداختین امتحان کردن دیدم ظاهرا مشکل فقط برای این اکانت هست !!
-
-
عضو دائم
منم بخاطر همین گفتم چون یکم عجیب بود
اگر هاست اطلاعات خاصی نداره حذف کنید و مجدد در یک پکیج دیگه نصب کنید
یک دامین غیر واقعی در زمان ایجاد برای هاست در نظر بگیرید
دامین مورد نظر و بعد از ایجاد شدن هاست اضافه کنید
در صورتی که مشکل کامل برطرف شده بود دامین و به Main Domain تغییر بدید
-
-
ممنونم از پاسخگویی سریعتون، لطفا به من زمان بدین که فرمایشتون رو انجام بدم ببینم مشکل حل میشه یا خیر !
-
-
عضو دائم
در هر صورت چنانچه مشکلی وجود داشت بنده در خدمتم
-
-
بزرگواریه شماست
من ساب دامین رو ایجاد کردم این صفحه میاد
OVERPIC.net Image Hosting
اما به محضی که فولدر cgi-bin حذف می کنم 404 notfound میده !!
-
-
May 26th, 2013, 12:24
عضو دائم
در صورت تمایل مشخصات و بفرمایید تا بررسی کنم
دامین هم ذکر بفرمایید
ممنون
-