-
February 27th, 2014, 18:57
-
-
February 27th, 2014 18:57
# ADS
-
February 27th, 2014, 18:59
پاسخ : اشکال در intodns.com
نام دامین سایت رو اعلام کنید بتونیم کمک کنیم بهتون.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 19:04
ممنون می شم در خصوص تصویری که قرار دادم راهنمایی بفرمایید. فکر نمی کنم نیاز به ذکر دامنه باشد! مرسی
-
-
February 27th, 2014, 19:36
عضو انجمن
دامنه ملی هست یا بین المللی ؟
آیا به جز این نمایندگی نمایندگی دیگری دارید ؟ اگر بله باید در پنل نمایندگی دیگر a record بزنید از دی ان اس های این نماینده بر روی آی پی جدیدتان
در قسمت edit dns zone ، چک کردید اثری از آی پی قدیم هست یا نه ؟ A record زده شده بر روی دی ان اس ها از قسمت DNS zone در whm یا خیر؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها از isoroush به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 21:26
ممنون
هم ملی و هم بین المللی(دامنه ای که برای dns اختصاصی ازش استفاده میکنیم بین المللی هست)
بله پنل نمایندگی قبلی فعال هست تا بعد از اینکه dns ها کامل با پنل جدید ست بشوند اون موقع پنل قبلی را حذف کنیم(یعنی در پنل قبلی برم و 2 ای رکورد از dns ها با ip سرور جدید ایجاد کنم؟
در پنل جدید در قسمت edit dns zone چک کردم ip سرور جدید هست (بله ای رکورد دارند با ip سرور جدید
-
-
February 27th, 2014, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
deldar
یعنی در پنل قبلی برم و 2 ای رکورد از dns ها با ip سرور جدید ایجاد کنم؟
بله
ضمنا در پنل نمایندگی دامنه در قسمت child host و name server و dns حتما آی پی های سرور جدید را بزنید ، در قسمت DNS علاوه بر زدن a record ، دو ns رکورد نیز بزنید ( این موارد را در پنل دامنه انجام بدید )
نمونه nsرکورد
ns1.domain.com > domain.com
ns2.domain.com > domain.com
نمونه آ رکورد
192.192.192.192 > ns1.domain.com
-
-
February 28th, 2014, 02:04
ممنونم
به پنل قبلی ریسلرم رفتم و از قسمت DNS Functions » Edit DNS Zone وارد اکانتی که با دامنه بین المللی هست شدم و 2 a رکورد با ip سرور جدید ایجاد کردم. درسته؟
در پنل دامنه child host و name server را داشتم و طبق فرمودتون انجام دادم قبلا ولی قسمت dns نداشتم! قسمتی دارم به نام DNS records و a رکوردها را طبق فرمودتون ایجاد کردم ولی جایی برای ایجاد ns رکورد نداشت! (ریسلو)
-
-
February 28th, 2014, 12:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
deldar
ممنونم
به پنل قبلی ریسلرم رفتم و از قسمت DNS Functions » Edit DNS Zone وارد اکانتی که با دامنه بین المللی هست شدم و 2 a رکورد با ip سرور جدید ایجاد کردم. درسته؟
بله

نوشته اصلی توسط
deldar
در پنل دامنه child host و name server را داشتم و طبق فرمودتون انجام دادم قبلا ولی قسمت dns نداشتم! قسمتی دارم به نام DNS records و a رکوردها را طبق فرمودتون ایجاد کردم ولی جایی برای ایجاد ns رکورد نداشت! (ریسلو)
اگر پنلتون پنل ریسلری در ریسلو هست داره ، اگر پنل کاربری هست ، وقتی روی دامنه کلیک کنید 6 تا گزینه هست ، در سه گزینه پایین باید تغییرات اعمال کنید ( الان خاطرم نیست اسم دقیق گزینه سومی )
-
-
February 28th, 2014, 13:55
ممنون. گزینه custom dns هست و a رکورد ایجاد کردم ولی در پنجره زیر مجموعه type گزینه ای با نام ns ندارد! در پنجره زیر مجموعش کشوئی این گزینه ها هست:
----
a
cname
mx
srv
txt
-
-
March 2nd, 2014, 11:50
-