با سلام
درخواست نمایندگی هاست لینوکس دارم که تا اولین مشتری رایگان ارائه بده ولی بعدش پرداخت کنم.
با سلام
درخواست نمایندگی هاست لینوکس دارم که تا اولین مشتری رایگان ارائه بده ولی بعدش پرداخت کنم.
با عرض سلام خوشحال می شویم پذیرای شما باشیم
این تامکان رایگان نداریم که بعدا پرداخت نمایید
30% تخفیف با کد online-93
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
از 9000 تومان در ماه در خدمتیم
نمایندگی هاست,نمایندگی هاست لینوکس,نمایندگی هاست لینوکس وارز
اطلاعات تماس در امضا
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام و عرض ادب
حداقل یه درخواستی بدید که با عقل جور دربیاد
تخفیف بخواین میدیم ولی رایگان تا اولین مشتری درخواست عجیبیه
به هر حال لینک فروش در امضاء
با سلام
در خدمتیم.
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید
تماس بگیرید در خدمتیم.
مزایا :
1- استفاده از هارد های پرسرعت SSD و پردازنده 8 هسته ای
2- استفاده از وب سرور لایت اسپید
3- دیتاسنتر آلمان : هتزنر
4- استفاده از آنتی شلر CXS (اجرا نشدن هیچ گونه شل یا فایل مخرب لینوکس یا ویندوز بر روی سرویس شما)
5- فایروال سخت افزاری و نرم افزاری
6- استفاده از آنتی دی داسر
7- کنترل پنل : cPanel
*8- امکان باز گردانی بک آپ شما از بازه های زمانی 1 , 2 , 2 , 7 , 30 روز گذشته توسط خود شما.(بصورت اینکه شما میتوانید وارد بک آپ های خودتون رو بازه های زمانی اعلام شده بشید و فایل مورد نظر را بردارید و ریستور کنید – ریستور دیتابیس بصورت جداگانه – ریستور اطلاعات بصورت فایل تکی و ... *(
9- و ...
قوانین :
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - اخبار گروه
شماره تماس : 09307405414
ارسال تیکت از ناحیه کاربری :
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - ارسال درخواست پشتیبانی
سلام
نمایندگی حجمی هاست لینوکس از رسانگار :
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=19
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
تخفیف 30 % نوروز داریم
پرداخت پس از اوئلین مشتری شاید مشتری ات 2 ماهه دیگر باشد 2 ماه استفده نمایید بعد پرداخت نمایید به نظرتون اینجور چیزی چه کسی می دهد ؟ تمام دوستانی که افر میدهند کسی با این مسئله موافق نیست نگاه بفرمایید کسی قبول نکرده است
دوست عزیز قیمت یک سایت بالا یا پایین هست و ...
نمیشه خیلی راحت قضاوت کرد و گفت قیمت شما بالا هست
قطع جایی که به قول معروف گرون ترین سرویس میده حتمی حتمی یک شرکتی هست که مصیر بررسی کرده و کیفیت خوبی ارائه میده مثله اکثرا مجانی یا مفت نیست که سر برج بعدی در تمدید سرور به دیوار مواجه باشند
هزینه ای که می کنید چقدر هست ؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با سلام
سبد خرید - هاست نت
کدتخفیف host93
استفاده از هارد های ssd
دیتاسنتر yesup
تماس بگیرید درخدمتیم
اارئه دهنده میزبانی وب| هاست لینوکس| هاست پربازدید|پنل پیامکی |ثبت دامنه|نمایندگی هاست|نمایندگی پنل پیامکی|VPS
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)