با سلام و خسته نباشید .
من یک برنامه دارم روی سرور مجازی ویندوز ( برنامه آپدیت آنتی ویروس نود ) فایلهای آپدیتم درون پوشه ای توی سرور مجازی ویندوزم ذخیره میشن . مثلا : http://X.XX.XX.XXX/up
حالا من میخوام IBSng رو روی سرور مجازی لینوکس نصب کنم که بتونم اکانتینگ رو فعال کنم و کاربرهام بتونم با نام کاربری و کلمه عبوری که درون IBSng میسازم به سرور مجازی ویندوزم وصل بشن و فایلهای آپدیت رو از آدرسی که میخوام بگیرن .
حالا سوال من اینه که آیا IBSng این قابلیت رو داره که روی پوشه ای که من بخوام رمز عبور بذاره و مشترکینی که نام کاربری و کلمه عبور دارن فقط بتونن وصل بشن و آنتی ویروس رو آپدیت کنن ؟
سوال دوم : اگه جواب سوال اول مثبت هست آیا این امکان هست که پوشه ی آپدیت من درون سرور ویندوزم باشه و IBSng درون سرور لینوکس باشه و به این روش دسترسی رو ببنده ؟
من الان روی سرور ویندوزم از برنامه اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.3 استفاده میکنم و این برنامه روی پوشه ی من دسترسی رو میبنده و با نام کاربری و کلمه عبوری که میسازه اجازه دسترسی رو میده . ولی من خواستم این کار رو با IBSng انجام بدم . حالا اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .
با تشکر