با سلام دوستان عزیز
متاسفانه سایتم امروز هک شد ، دوستان راهنمایی کنن باید چیکار کنم ؟
با سلام دوستان عزیز
متاسفانه سایتم امروز هک شد ، دوستان راهنمایی کنن باید چیکار کنم ؟
شما باید دیتابیست رو برداری
و سیستم مدیریت محتوات رو دوباره نص ب کنی
پلاگین ها رو هم از کار بندازی و رمزهای قبلی خودت رو هم عوض کنی
خلاصش اینه
به سرویس دهنده خود درخواست بدهید تا log های سایت شمارو در اختیارتون بزارن تا دلیل و شیوه هک شدن سایت خود را بفهمید و bug موجود در سایت خود را fix کنید
خوب لاگ ها رو دراختیارگذاشتن اما مفهمومی ندارن
الان اپلودش میکنم اگهمیتونید خواهشا کمک کنید
سیستم مدیریت محتوای سایتتون؟
بهتر است بگید بک آپ شب قبل رو هاستینگتون براتون ریستور کنه.
اولا که از هاستینگتون مطمئن بشید که سرور کاملا امن می باشد(99درصد)
دوما از سیستمی که استفاده میکنید و برای ایمنیش چه کار هایی کردید.
سوما به هاستینگ خودتون بگید که با آنتی شلر ها یا آنتی ویروس هایی مانند CXS , lmd , Clamv سایت شما و اطلاعات شمارو اسکن کنند که از وجود شل و فایل مخرب اطمینان حاصل کنید.
چهارما برای اطمینان بیشتر از اول اطلاعات خودتون رو آپلود و مجددا نصب کنید(بک آپ گیری فراموش نشود)
موفق باشید.
شما وقت خودت رو عزیز اینجا نگیر
1: به پشتیبانی هاست بگید بک اب رسیتور کنند 1روز قبل و بعد اسکن فول کنند.
2: اگر لاگ رو گرفتید از سمت شما مورد داره که هک شدید بهتره به Team Security Hacking Iranhack Admiin XPR بسپارید iranhack.org
3: اگر از سمت سرور هک شدید خوب مشخص هست سرور کانفیگ امنیتی و غیره مورد داره که هاست عوض کنید .
4: با پسورد عوض کردن که دوستمون گفتند با قفل و اینا کارتون حل نمیشه اول اسکریپت نغص باگ حل کنید بعد دسترسی ها و 2پسورده کردنو عوض کردن پسورد در اخر قرار داره .
5: ( تا وقتی وزیر داری با سرباز کیش نده ) :X انشالاه نفوذ شما حل بشه...
طبق گفته دوستان , به مدیر سرور خود بگویید فایل هایتان برایتان ریستور کنن سپس سایت خود را غیر فعال کنید و باگ گیری کنید
نرم افزار Acunetix Web Vulnerability Scanner را برای اسکن باگ های سایت پیشنهاد میکنم استفاده کنید ! 100% از پلاگین هایی که استفاده میکنید اطمینان داشته باشید که امنیت بالایی برخوردار هستند
موفق باشید
بک آپ قبلی رو ریستور کنید
از طریق log باگ رو پیدا کنید
و باگ گیری کنید
اینجا همه دوستان کلی نظر دادن اما یکی از دوستان از شما نخواست آدرس سایتتون رو ببینه و به صورت حداقل دقیقتری نظر بده . هر کی یه چیزی گفتهه اما تا کسی نبینه بررسی نکنه و برای اطمینان 100% لاگ و بکاپ چند روز پیشتون رو نبینه اصلا نمیتونه نظر دقیق و درستی در رابطه با هک شدن سایتتون بده. برای بررسی دقیق تئسط دوستان متخصص لطفا آدرس سایتتون رو درج کنید دوست عزیز. سیستمی که استفاده میکردید. مکان هاست و اطلاعات دقیقیاز سایتتون رو اعلام کنید.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)