-
January 13th, 2014, 18:34
درخواست کمک برای فعالسازی اکانت فیس ب.وک
سلام دوستان
من سایت دیگه هم درخواست دادم اما اینجا شاید بچه هاش بیشتر و بهتر کمک کنند
من اکانت فیس بوکم بسته شده. هرکاری میکنم و هر شماره ای میدم نمیفرسته. ایرانسل 4 خط دادم نفرستاده اس ام اس
دوستان اینجا کسی خط همراه اول یا خارجی داره کمکم کنه؟ فقط میخوام یک کد تایید رو بفرسته برام و من هم اکانتم باز بشه.... ممنون میشم کمکم کنید. 
2 دقیقه بیشتر کار نداره
-
تعداد تشکر ها ازfblover به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014 18:34
# ADS
-
January 13th, 2014, 21:44
پاسخ : درخواست کمک برای فعالسازی اکانت فیس ب.وک
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟
-
-
January 13th, 2014, 21:47
مدیر ارشد
- موضوع تاپیک خیلی مرتبط با موضوع انجمن نیست. بهتر بود در انجمن های دیگری درخواست دهید
به هر حال
اگر اکانت به هر دلیلی بسته شده است. در حال حاضر که شما نمی توانید شماره همراه را تغییر دهید و یا شماره جدید جهت وریفای قرار دهید؟ شماره ای که قبلا ثبت شده باید کد فعالسازی را از همان شماره دریافت کنید !
چطور قصد قرار دادن شماره جدید را دارید در حالت قفل؟
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 21:53
عضو دائم
در تکمیل پاسخ دوستمون Raminn لازم به ذکر است اگر شما میتونید تغییر بدهید و نیاز به شماره خارج هستید کافیه از این سایت استفاده بکنید :
Receive SMS Online | Free SMS | SMS Online
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 21:54
-
تعداد تشکر ها ازpspasp به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 22:09
سلام ممنون نمیدونم دیگه کجا بزنم واقعا جای مناسب پیدا نکردم عذر میخوام اگر جای بدیه من اینجا رو وارد نیستم
اصلا فعال نشده بود و از اول شماره نداده بودم. الان یک شماره میخواد که اس ام اس بفرسته و من کد رو بزنم که تشخیص بده آدم هستم و اکانت الکی نیست!
بله دی اکتیو شده. شماره ایرانسل و 919 دادم سه چهار تا اصلا اس نمیاد پیگیری کردم مثل اینکه ایران تحریمه؟؟؟؟؟؟؟
اون سایت هم اس ام اس نمیگیره دوست عزیز همرو امتحان کردم
-
-
January 13th, 2014, 22:12
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
fblover
سلام ممنون نمیدونم دیگه کجا بزنم واقعا جای مناسب پیدا نکردم عذر میخوام اگر جای بدیه من اینجا رو وارد نیستم
اصلا فعال نشده بود و از اول شماره نداده بودم. الان یک شماره میخواد که اس ام اس بفرسته و من کد رو بزنم که تشخیص بده آدم هستم و اکانت الکی نیست!
بله دی اکتیو شده. شماره ایرانسل و 919 دادم سه چهار تا اصلا اس نمیاد پیگیری کردم مثل اینکه ایران تحریمه؟؟؟؟؟؟؟
اون سایت هم اس ام اس نمیگیره دوست عزیز همرو امتحان کردم
سلام ربطی به تحریم ندارد. برای همراه اول و ایرانسل اس ام اس فیسبوک ارسال می شود. سایر اپراتور ها را اطلاع ندارم
شاید مشکل شما دلایل دیگری داشته باشد؟!
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 22:17
خیر جدیدا انگاری اینطوری شده این صفحه رو ببینید خیلی ها مشکل دارن
https://www.facebook.com/notes/%D9%8...13870738647617
-
-
January 13th, 2014, 22:51
سلام برا همراه اول ارسال نمیشه ، تنها برا ایرانسل و تالیا و رایتل ارسا میشه
-
تعداد تشکر ها از AVA-SERVER به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 22:57
عضو انجمن
برای ایرانسل ارسال می شه بقیه رو نمی دونم .
شما باید از شماره ای که ثبت کردید کد رو بخوایین وگرنه اینجوری بود که سنگ رو سنگ بند نمی شد .
برخی اوقات به دلیل کاره زیاد با اکانت ، فیسبوک برای یک مدت زمانی مثلا 24 ساعت امکان ورود رو می بنده و باید این مدت رو طی کنید تا دوباره بتونید عملیات بازیابی رو فراهم کنید .
-