سلام / از دوستان کسی از این شرکت اطلاعاتی داره ؟ سرویس دهی چطوره ؟ به ایرانیا سرویس میده ?
Dedicated Servers, Colocation, Cloud Hosting and Custom Solutions - LeaseWeb
و ایا شرکت دیگه سراغ دارید ؟ ممنون
سلام / از دوستان کسی از این شرکت اطلاعاتی داره ؟ سرویس دهی چطوره ؟ به ایرانیا سرویس میده ?
Dedicated Servers, Colocation, Cloud Hosting and Custom Solutions - LeaseWeb
و ایا شرکت دیگه سراغ دارید ؟ ممنون
سلام
با ایرانی ها هیچ مشکلی نداره
پینگی خیلی پایین نصب به ایران داره و سروها خیلی خوبی داره
بنده چند ماه پیش با پنل ایرانی ازشون سرویس گرفته بودم . مشکلی ندارند .
درود خسته نباشید
پشتیبانی عالی
سرویس های عالی
پینگ بسیار پایین به ایران !
ایرانی ها رو هم روی چششون میذارن :دی مشکلی ندارند با ایرانی ها
فقط قیمت هست که بسیار بالا هست ! شما با 49 یورو میتونی یه سرور از دیتاسنتر هتزنر که در بین ما ایرانی ها بسیار محبوب هست با یک سی پیو عالی 4 هسته ای رم 32 گیگابایت تهیه کنی ! ولی در لیز وب با 49 یورو یک سی پیو 2 هسته با رم 4 میتونی تهیه کنی!
خودت دیگه قضاوت کن !
من فقط میخام یه هاست بالا بیارم / اصلا کار با سرور رو بلد نیستم / لطفا راهنمایی کنید که چطور از این شرکت خرید کنم ؟ و ایا پلن های هاست این شرکت این هستش Linux web hosting comparison by LeaseWeb
سلام
مدرک شناسایی دارید؟ پاسپورت و قبض آب یا برق؟
اگر ندارید از فروشنده های ایرانی تهیه کنید.
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
فقط باید مراقب خرید باشید از این دیتا سنتر برای مشکل احراض هویت ..
در مورد کیفیت و پشتیبانی سرویس ها انصافا در سطح بالایی قرار دارند.
info.mehranfar@gmail.com
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
از دوستان کسی نیست یه هاست از شرکت خارجی به ما بده؟ نمیخوام رد پایی از شرکت های ایرانی در whois باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)