سلام دوستان.
دارم یه قالب طراحی میکنم که میخوام جلوی یه سری نوشته مثلا (سال تولید, ژانر, بازیگران) مقدار فیلد هایی که تو وردپرس تعیین کردم قرار بگیره و زمانیکه هیچ مقداری قرار نگرفت نمایش داده نشوند.
سلام دوستان.
دارم یه قالب طراحی میکنم که میخوام جلوی یه سری نوشته مثلا (سال تولید, ژانر, بازیگران) مقدار فیلد هایی که تو وردپرس تعیین کردم قرار بگیره و زمانیکه هیچ مقداری قرار نگرفت نمایش داده نشوند.
Up
سلام
لطفا راهنمایی کنین که به منم لازمه![]()
~ ~ تعطیل شد ~ ~
این آموزش بدردتون میخوره
http://forum.persianscript.ir/f69/%D...87%D8%A7-9267/
چون واقعا این دو روز رو قالب آنلاین سرور سرم درد گرفت دیگه زیاد نمیگم فقط یکم توضیح میدم امیدوارم به کارتون بیاد
ضمیمه های دلخواه شرطی اینطور تعریف میشند
بجای namezamime اسم ضمیمه که میخواید قرار بگیره رو بزاریدکد PHP:
<?php $namezamime = get_post_meta($post->ID, 'namezamime', true); if ( $namezamime ) { ?>
<?php echo $namezamime; ?>
<?php } ?>
کد <?php echo $namezamime; ?> برای نمایش ضمیمه در قالب هست و کدهای بالا و پایینش مشخص میکنن این ضمیمه اگه وجود نداشت نشونش ندند
امیدوارم به کارتون بیاد
روش خیلی ساده تری وجود داره .
از زمینه دلخواه استفاده کنید . آموزش :
زمینه دلخواه و نحوه کار با آن
من روی اکثر وبسایتهایی که طراحی میکنم مخصوصا فروشگاهی از زمینه دلخواه استفاده میکنم چون خیلی راحت فراخوانی میشه و میتونی ازش تو فرم پرداخت آنلاین ( پایین پست ها ) هم استفاده کنی تا مثلا نام محصول + کد محصول + قیمت محصول و ... رو اتوماتیک بزنه تو فرم مخصوص هر پست .
کافیه ابتکار به خرج بدی و هوارتا کار دیگه بکنی . نکته قابل توجهش اینه که بعدا میتونی متغیر هاش رو هم عوض کنی و مشکلی از این بابت نداره .
از همتون ممنونم. مشکلم حل شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)