سلام
میشه توضیح بدید برای انتقال دامین از name.com به Enom باید چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟
سلام
میشه توضیح بدید برای انتقال دامین از name.com به Enom باید چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟
برای انتقال بین دو ریجسترار شما به auth-code نیاز دارید که باید از name بگیرید و بعد هم درخواست ترانسفر رو از طرف enom ارسال میکنید و حداقل 5 روز زمان میبره تا ترانسفر کامل بشه. موفق باشید.
یه Auth Code داره، که اونو وارد میکنی تو Enom و نیاز به یه سری تاییدیه داره. پرداختشم انجام میدی، حدوداً یه هفته ای میاد به پنلت.
پ.ن: از من میشنوی دست بش نزنName.Com خیلی بهتره
![]()
نه . داخل enom . در اصل هزینه یک سال تمدید ازت میگیره و دامینت هم بعد ترانسفر اتوماتیک یک سال تمدید میشه.
بله اشتباه تایپی بود. در کل روال کار بدین صورت هست برای دامین های بین المللی
شما یه کد رمز مانند به نام auth-cod از ریجستراری که دامین داخلش هست باید بگیری. (بعضی هاشون داخل پنلشون میدن بعضی هاشون باید تماس بگیری)
بعد به پنلی که میخوای دامین رو ببری اونجا میری و از گزینه ترانسفر استفاده میکنی و نام دامنه و اون کدی که گرفتی رو میخواد.
بعد از وارد کردن چیزهایی که میخواد یه صورت حساب برای میبره بدین صورت transfer + 1 year renew که باید پرداخت کنی.
حالا یه سری ایمیل از ریجسترارها برای مالک دامین میره و ازش تاییدیه میگیره که واقعا میخواد منتقل کنه یا نه.
بعد از تایید کردن حداقل 5 روز طول میکشه دامین به ریجسترار جدید میره و یک سال هم تمدید میشه و تموم !
به قول دوستمون آقا محمد منم پیشنهاد نمیکنم enom رو بخصوص که مشکل تحریم ایرانی ها رو هم داره دایرکت و name بهتر هست
تلگرام : @ramiz_jv
دوستان انتقال دامنه از آنلاین نیک ه دایرکت آی مثل روشی که در بالا ذکر شده هست یا فرق می کنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)