-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
سلام
افر با هارد 200 گیگ هم شامل تخفیف می شود؟
پورت اختصاص داده شده به هر سرور چقدر است؟
میزان پردازنده اختصاص داده شده به هر سرور؟
از لحاظ کیفیت و منابع اختصاص داده شده با سرور های بدون نخفیف تفاوتی دارد؟
ویرایش توسط M.S.R : June 3rd, 2013 در ساعت 20:17
.
-
-
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
M.S.R
سلام
افر با هارد 200 گیگ هم شامل تخفیف می شود؟
پورت اختصاص داده شده به هر سرور چقدر است؟
میزان پردازنده اختصاص داده شده به هر سرور؟
از لحاظ کیفیت و منابع اختصاص داده شده با سرور های بدون نخفیف تفاوتی دارد؟
سلام
شرمنده با تاخیر به انجمن سر میزنیم.
بله افر 200 گیگ شامل می شود ، پورت اتصالی به سرور 1 گیگابیت می باشد که محدودیتی در نظر گرفته نشده . در مورد میزان پردازنده مصرفی هم بر حسب هسته ای که داده میشه به مشتری بر حسب هر پلن ، بدون هیچ محدودیتی ارائه میشه به شرط ! مصرف منصفانه که خوشبختانه تا به حال هیچ وقت با هیچ مشتری مشکلی نداشتیم در این مورد ، اما در صورتی که پردازشگر به صورت رزرور شده میخواید هزینه ی بیشتری رو باید پرداخت بشه،
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
کاش قیمت ها رو هم گذاشته بودید.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
شرمنده با تاخیر به انجمن سر میزنیم.
بله افر 200 گیگ شامل می شود ، پورت اتصالی به سرور 1 گیگابیت می باشد که محدودیتی در نظر گرفته نشده . در مورد میزان پردازنده مصرفی هم بر حسب هسته ای که داده میشه به مشتری بر حسب هر پلن ، بدون هیچ محدودیتی ارائه میشه به شرط ! مصرف منصفانه که خوشبختانه تا به حال هیچ وقت با هیچ مشتری مشکلی نداشتیم در این مورد ، اما در صورتی که پردازشگر به صورت رزرور شده میخواید هزینه ی بیشتری رو باید پرداخت بشه،
خواهش می کنم.
من از مشتری های شما بودم و هر چند وقت یک بار ان افر 200 گیگ را سفارش می دهم.
به چندین نفر این پلان هارد 200 را پیشنهاد کردم و خوشبختانه همشون راضی بودن.
در این فاصله که پست ارسال کرده بودم تا زمان پاسخ گویی شما یکی از کسانی که این افر را بهش پیشنهاد کرده بودم سرور را تحویل گرفته بود و برای کانفیگ کمکش کردم. همه چیز عالی بود.
سرعت دانلود تورنت حدود 20 مگابایت بر ثانیه بود اما اپلود را تست نکردم.
انشاالله در چند روز اینده خودم هم یک سرور مجازی سفارش می دهم.
امیدوارم موفق باشید و با حفظ کیفیت تعداد مشتریان شما زیادتر شود.
-
تعداد تشکر ها از M.S.R به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
کاش قیمت ها رو هم گذاشته بودید.
قیمت ها در سایت نوین وی پی اس موجود است . برای مشاهده قیمت ها و لیست کامل سرور های قابل ارائه نیازی به عضویت در سایت نیست.
-
تعداد تشکر ها از M.S.R به دلیل پست مفید
-
سلام
با آی دی واحد فروش تماس گرفتم ، متاسفانه جوابی نگرفتم
نیاز به یک آفر ویژه دارم با هارد بالا ، در صورت امکان تست سرعت write هارد رو برام بفرستید
-
-
بنده منتظر تحویل سرویسم ( سرورمجازی معمولی هلند - nl-eco-1024 ) هستم .
کی آماده میشه ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohsenx2
بنده منتظر تحویل سرویسم ( سرورمجازی معمولی هلند - nl-eco-1024 ) هستم .
کی آماده میشه ؟
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم مشتری قدیمی ما بودید ؟ سفارش شما در ساعت 15:43 تحویل داده شده
-
-
June 4th, 2013, 16:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad8711
سلام
با آی دی واحد فروش تماس گرفتم ، متاسفانه جوابی نگرفتم
نیاز به یک آفر ویژه دارم با هارد بالا ، در صورت امکان تست سرعت write هارد رو برام بفرستید
سلام
فکر میکنم قبلا قرار داده شده یه تست از سرعت هارد براتون میزارم.
لطفا منتظر باشید
-