-
January 30th, 2014, 23:32
شما به افرادی که ادعای رفع مشکلات سرور دارند چقدر اطمینان میکنید !!!؟؟؟
با سلام
همه ی کسانی که درگیر مسائل نگهداری سرور و ارائه دهنده ی خدمات میزبانی وب هستند ، ممکن است در شرایطی نیاز به کمک و راهنمایی از دیگران در این زمینه باشند
ولی
آیا شما به کسانی که میگویند می توانند مشکل را رفع کنند و دسترسی بدهید برای بررسی بیشتر ، یا رایگان درست میکینم !!!! اطمینان میکنید !!!!!
پیشنهاداتون برای این کار
به نظر من هیچ وقت دسترسی حتی به مطمئن ترین افراد ندهید ، ریموت بدهید تا در پیش چشم خودتان کارکنند ، موافقید یا راهکاری بهتر!!
قصدم روشن کردن یک مطلب بسیار مهم در انتهای این بحث خواهد بود
باتشکر
ویرایش توسط maddahi.m.p : January 30th, 2014 در ساعت 23:52
-
تعداد تشکر ها از maddahi.m.p به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2014 23:32
# ADS
-
January 30th, 2014, 23:38
عضو انجمن
پاسخ : شما به افرادی که ادعای رفع مشکلات سرور دارند چقدر اطمینان میکنید !!!؟؟؟
اینکه هیچ کس قابل اعتماد نیست درست نیست!
اما چه بهتر که از طریق ریموت کار انجام بشه!
تا حالا تعداد انگشت شمار پیش اومده که مشتری ازم خواسته به صورت ریموت کارش انجام بدم اونم به دلیل وجود یک سری اسکریپت های اختصاصی بوده و اینکه میخواسته کار رو یاد بگیره که ما هم 30% حق آموزش به مبلغ اضافه کردیم و مشتری هم راضی بود...
-
تعداد تشکر ها ازparsa-server به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 00:26
فکر کنم این بحث بخاطر این جمله امضای شما باشه ، در واقع توجیهی براش بگم بهتره :کانفیگ حرفه ای سرور فقط با ریموت وتحت کنترل خودتان+آموزش!
اما الزاما هر کسی که کمک میخاد بکنه شیاد و کلاهبردار نیست، امنیت رو به هزار و یک روش میشه تامین کرد طوری که دادن اکسس مشکلی ایجاد نکنه!
معمولا از کسی که کمک می کنه تشکر می کنند بهش تهمت ..... نمی زنند دوست من!
-
تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maddahi.m.p
با سلام
همه ی کسانی که درگیر مسائل نگهداری سرور و ارائه دهنده ی خدمات میزبانی وب هستند ، ممکن است در شرایطی نیاز به کمک و راهنمایی از دیگران در این زمینه باشند
ولی
آیا شما به کسانی که میگویند می توانند مشکل را رفع کنند و دسترسی بدهید برای بررسی بیشتر ، یا رایگان درست میکینم !!!! اطمینان میکنید !!!!!
پیشنهاداتون برای این کار
به نظر من هیچ وقت دسترسی حتی به مطمئن ترین افراد ندهید ، ریموت بدهید تا در پیش چشم خودتان کارکنند ، موافقید یا راهکاری بهتر!!
قصدم روشن کردن یک مطلب بسیار مهم در انتهای این بحث خواهد بود
باتشکر
بنده با نظر شما هم موافق هستم و هم مخالف
موافقت بنده برای این هستش که افرادی سود جو و بی مسئولیت هستند که حس کنجکاوی و عدم تعهد باعث مواردی که قصد دارید در پایان ایت تاپین مطرح کنید میشه . و خسارات جبران ناپذیر.
مورد دوم افرادی هم هستند فقط برای کمک به دیگران بصورت رایگان و جلب رضایت خدماتی رایگان انجام میدهند . که البته اینجا باید با متکی به سابقه و تجربه شخص مورد نظر به افراد اعتماد کرد.
بنده شخصا مشکلات خیلی از افراد رو فقط به قصد کمک دسترسی گرفته و مشکلشون رو حل کردم . همین 2 روز پیش شخصی با من تماس گرفت که برای سرور ایشون مشکلی پیش اومده بود که بعد 3 روز قطعی به پیشنهاد یکی از مشتریان قدیمی ما ، تمامی دسترسی های سرور رو در اختیار بنده قرار داد و بنده با دیتاسنتر مکاتبه و مشکل این شخص رو حل کردم و سرور رو در اختیار ایشون قرار دادم.
پس در کل حرف شما رو قبول ندارم که میگید : به نظر من هیچ وقت دسترسی حتی به مطمئن ترین افراد ندهید ، ریموت بدهید تا در پیش چشم خودتان کارکنند ، موافقید یا راهکاری بهتر!!
چون من شخصا این کار رو نمیکنم . چون اصلا وقتش رو ندارم و در بین کارها مشکل دوستان و یا همکاران رو حل میکنم .
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 00:37
عضو دائم
حرف شما بد نیست ولی کمی تا قسمتی بوی تبلیغات میده!
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 01:11
عضو دائم
کانفیگ حرفه ای سرور فقط با ریموت وتحت کنترل خودتان+آموزش
نحایت این تاپیک قرار هست به این مورد برسه وسلام نامه تمامممممممم
دیگه بقیه اش داستان و راستان هست و که به این مورد برسه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 01:32
نه اصلا این موضوع نیست، فقط دلیلش مشکلات بسیار زیادی که بدلایل از جمله:
خراب کاری
هک و سو استفاده از سایت های سرورها
کپی قالب و بکاپ مشتریان یک سرور
جذب مشتریان
تبلیغات و سو استفاده از یک کمک جزیی با گذاشتن یک نوت یا غیره در سرور طرف
وحداقل فرداش میبینی مشترهات از سرور طرف سر درآوردن !!!!!!!!!!
و ... بقولی گمشده این نسل اعتماد است .....
ویرایش توسط maddahi.m.p : January 31st, 2014 در ساعت 01:43
-
-
January 31st, 2014, 01:44
عضو انجمن
اشخاص و شرکت های معتبر ، هیچ وقت سابقه خودشون رو با این کارها خراب نمی کنند.
اینقدر هم سرشون شلوغ هست که وقت سرک کشیدن توی فایل کاربر رو ندارند.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 01:55
عضو انجمن
مثلا با هک یک سرور چه چیزی عاید آدم میشه که بخاطرش خودش رو بد نام کنه؟ سرور برای دیداس یا ... آخرش چی ؟ تو همین انجمن با 2000 تومان هم میشه سرور تهیه کرد هزاران سایت هستند که امنیت پایینی دارند و براحتی هک میشند !
زیر سوال بردن دیگران و تهمت و ایجاد یک انتظار نامعقول کار درستی نیست اون هم برای تبلیغ خود!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 02:03
عضو انجمن
دوستان لطفا پیرامون موضوع تاپیک بحث کنند و اینکه تبلیغاتی هست و ... رو کنار بذارن .
سوال کاملا مشخص هست . اگر اعتماد میکنید چرا ، و اگر اعتماد نمیکنید چرا .
موفق باشید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید