-
January 31st, 2014, 02:06
مشکل در برخی از قسمت های whmcs (اساتید لطفاً کمک کنند)
سلام خدمت همگی دوستان عزیز؛
سرور را به تازگی منتقل کردم و موجب شده تا مشکلاتی در whmcs ظاهر بشه، ممنون میشم اساتید کمک کنند تا مشکلات را برطرف کنیم و اگر دوستان دیگه ایی نیز همچین مشکلاتی دارند به جوابشون برسند.
مشکلی که برای whmcs پیش اومده بدین صورت هست که:
1- زمانی که به یک تیکت پاسخ داده میشه از سمت ما و بر روی ارسال جواب کلیک میشه ، متاسفانه صفحه سفید میشه و باید مجدد صفحه را بارگذاری کنیم تا مشکل برطرف بشه و تیکت بالا بیاد (زمانی که میخواد به قسمت تیکت ها برگشت داده بشه بعد از پاسخ به تیکت مشکل داره و صفحه سفید میشه و باید مجدد لود کرد تا whmcs بیاد بالا)
2- زمانی که یک هاست از whmcs ساسپند میشه مجدد به همین صورت هست که صفحه سفید میشه و باید مجدد بر روی لینک در مرورگر کلیک کرد تا whmcs لود بشه.
ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی کنند
-
-
January 31st, 2014 02:06
# ADS
-
January 31st, 2014, 02:18
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در برخی از قسمت های whmcs (اساتید لطفاً کمک کنند)

نوشته اصلی توسط
dezz
سلام خدمت همگی دوستان عزیز؛
سرور را به تازگی منتقل کردم و موجب شده تا مشکلاتی در whmcs ظاهر بشه، ممنون میشم اساتید کمک کنند تا مشکلات را برطرف کنیم و اگر دوستان دیگه ایی نیز همچین مشکلاتی دارند به جوابشون برسند.
مشکلی که برای whmcs پیش اومده بدین صورت هست که:
1- زمانی که به یک تیکت پاسخ داده میشه از سمت ما و بر روی ارسال جواب کلیک میشه ، متاسفانه صفحه سفید میشه و باید مجدد صفحه را بارگذاری کنیم تا مشکل برطرف بشه و تیکت بالا بیاد (زمانی که میخواد به قسمت تیکت ها برگشت داده بشه بعد از پاسخ به تیکت مشکل داره و صفحه سفید میشه و باید مجدد لود کرد تا whmcs بیاد بالا)
2- زمانی که یک هاست از whmcs ساسپند میشه مجدد به همین صورت هست که صفحه سفید میشه و باید مجدد بر روی لینک در مرورگر کلیک کرد تا whmcs لود بشه.
ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی کنند
در قسمت تنظیمات نمایش خطای php یا حالت Debug فعال کنید ببینید چه اروری دریافت می کنید.
-
تعداد تشکر ها از Taryan4 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 02:24
whmcs من فارسی هست ! در قسمت تنظیمات مواردی مثل "نمایش خطا های php و ... نداره ! ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
-
-
January 31st, 2014, 02:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dezz
whmcs من فارسی هست ! در قسمت تنظیمات مواردی مثل "نمایش خطا های php و ... نداره ! ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
تنظیمات > تنظیمات اصلی > متفرقه > گزینه یکی مانده به اخر نمایش خطای php
-
-
January 31st, 2014, 02:50
عضو انجمن
عزیز نال شده استفاده میکنید؟؟
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
January 31st, 2014, 02:54
با تشکر از کمک دوست عزیز Taryan ؛ سپاس ، مشکل از مازول پیامک هست.
-