-
February 5th, 2014, 12:10
دیتاسنتر های وب؟!
الان پیامی از جانب شرکت های وب برای من ارسال شد با این محتوا :
با سلام و احترام شرکت هایوب در نظر دارد سایتهای ایرانی پر بازدید که پهنای باند 100 مگابیت در ثانیه به بالا تبادل اطلاعات دارند را رایگان و بدون دریافت هزینه به سرورهای خود منتقل نماید. از این رو سایت شما نیز برای این طرح انتخاب شده است. لطفا با اینجانب تماس بگیرید
میخاستم بدونم های وب دیتاسنتر و سرویس هاست داره مگه ؟
-
تعداد تشکر ها ازkarshenasi به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014 12:10
# ADS
-
February 5th, 2014, 14:38
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر های وب؟!
سلام . وقتی مرغداری در ورامین تبدیل به دیتا سنتر بشه !!! میخوای isp نکنه این کار رو ؟
مملکته داریم بخدا!
-
تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 15:19

نوشته اصلی توسط
karshenasi
با سلام و احترام شرکت هایوب در نظر دارد سایتهای ایرانی پر بازدید که پهنای باند 100 مگابیت در ثانیه به بالا تبادل اطلاعات دارند را رایگان و بدون دریافت هزینه به سرورهای خود منتقل نماید. از این رو سایت شما نیز برای این طرح انتخاب شده است. لطفا با اینجانب تماس بگیرید
خوب ازشون بپرس بیا اطلاعات به ما هم بده های وب به نظرم تنها کسی هست که بتونه با هاست دل رقابت و اسیاتک رقابت کنه
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
karshenasi
باهاشون تماس بگیرید و به ما هم اطلاع بدید
اگر واقعیت داشته باشد مطمئنا کیفیت بسیار خوبی باید داشته باشه . فرصت خوبی هست براتون .
-
تعداد تشکر ها ازalaviyoon به دلیل پست مفید