-
March 13th, 2015, 13:05
-
-
March 13th, 2015 13:05
# ADS
-
March 13th, 2015, 13:09
پاسخ : درگاه پرداخت با شرایط دریافت آسان

نوشته اصلی توسط
bot
سلام
رفتم تو زرین پال ثبت نام کردم ولی واریز به همه بانکها رو نداره و بانک منو قبول نمیکنه از اون خنده دار تر اینه که میگه باید لوگو زرین پال رو بزاری تو سایت انواع مدرک رو هم که میخواد کم مونده بگه برید تست dna بگیرید اینجا آپلود کنید!!
نمیدونم مدیریش پیش خودش چی فکر میکنه پیپال هم این محدودیت هارو نداره

خدا رحمت کنه میهن پال رو در عرض 10 دقیقه درگاه میداد

بگذریم
از چه درگاهی استفاده کنم این محدودیت هارو نداشته باشه؟
سایت مجاز و هرنوع مدرکی بخوان میتونم ارائه کنم فقط لوگو و محدودیت بانک و این مسخره بازیارو نداشته باشه
PardakhtNet.com
پرداخت نت دارم من و راضی هستم کارمزد 1 درصد فقط قبلاً تسویه مشکل داشت . یکمی طول میکشید در مبالغ پایین ولی مبالغ بالای 1 تومن رو کمتر از 1 ساعت واریز میکردند.
الان شاید مبالغ پایین رو هم زود بریزن فعلاً که درخواست ندادیم.
ولی تایید میشن.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 13:38

نوشته اصلی توسط
bot
سلام
رفتم تو زرین پال ثبت نام کردم ولی واریز به همه بانکها رو نداره و بانک منو قبول نمیکنه از اون خنده دار تر اینه که میگه باید لوگو زرین پال رو بزاری تو سایت انواع مدرک رو هم که میخواد کم مونده بگه برید تست dna بگیرید اینجا آپلود کنید!!

بگذریم
سایت مجاز و هرنوع مدرکی بخوان میتونم ارائه کنم فقط لوگو و محدودیت بانک و این مسخره بازیارو نداشته باشه
میهن پال دوباره شروع ب کار کرده!
چند روز پیش ایمیلش با این مضمون برام اومد
بازگشت میهن پال و کاهش میزان کارمزد به (نه دهم درصد)
با عرض سلام خدمت کاربران محترم
به اطلاع می رساند سایت میهن پال فعالیت خورد را از سر گرفته است.
همچنین کارمزد سایت از 1 درصد به (نه دهم درصد)کاهش پیدا کرده است.
لطفا به این ایمیل پاسخ ندهید و سوالات خود را از طریق سایت مطرح فرمایید.
mihanpal.com
-
تعداد تشکر ها ازDeLtAvPs به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 13:40
با سلام
sibapal.ir
کاملا تایید میشن
کاملا ساده و راحت
-
تعداد تشکر ها از wenhost به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 16:26

نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
میهن پال دوباره شروع ب کار کرده!
چند روز پیش ایمیلش با این مضمون برام اومد
تشکر بهترین گزینه همینه
امیدوارم دوباره نبندنش
-
-
March 14th, 2015, 09:41
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2015, 09:44
پی لاین هیچ محدودیتی فکر نمیکنم داشته باشه
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2015, 17:05

نوشته اصلی توسط
samansystems
تو زرين پال برای شما کارتی متصل به شبکه شتاب صادر ميشه که ميتونيد تراکنش هاتون رو بدون کارمزد انتقال بديد به کارت و از خود پردازهای متصل به شبکه شتاب بدون کارمزد و به صورت آنی دريافت کنيد.
اين سرويس به طور منحصر به فرد در زرين پال ارائه ميشه.
قطعا سرويس های منحصر به فرد نياز به تاييد هويت های منطقی و شفاف داره
به هر حال شما در انتخاب سرويس دهنده خودتون مختار هستيد ما خوشحال هستيم و به خودمون افتخار ميکنيم که بهترين ها، زرين پال رو انتخاب کردن

زرین پال چند سال زودتر از همه درگاهها شروع به کار کرد و امکانات خوبی هم داره سرور ایران و المان داره ssl بسیار معتبر geotrust داره اما محدودیت هاش دست و پا گیره یکیش همین پشتیبانی نکردن از همه بانکهاست یکی دیگش اینه که شماره تلفنت رو مثلا اگه عوض کنی سریع سطح تاییدت میاد پائین یکیش اینه حتما ادرس ایران باید بدی
بنده ایران نیستم و نمیتونم برای یک دریافت کارت یا باز کردن حساب بانکی مورد تایید شما کلی هزینه کنم بیام ایران
-
-
March 14th, 2015, 17:10

نوشته اصلی توسط
bot
سلام

بگذریم
عرض سلام واحترام
پی لاین
-
-
March 15th, 2015, 09:46

نوشته اصلی توسط
bot
زرین پال چند سال زودتر از همه درگاهها شروع به کار کرد و امکانات خوبی هم داره سرور ایران و المان داره ssl بسیار معتبر geotrust داره اما محدودیت هاش دست و پا گیره یکیش همین پشتیبانی نکردن از همه بانکهاست یکی دیگش اینه که شماره تلفنت رو مثلا اگه عوض کنی سریع سطح تاییدت میاد پائین یکیش اینه حتما ادرس ایران باید بدی
بنده ایران نیستم و نمیتونم برای یک دریافت کارت یا باز کردن حساب بانکی مورد تایید شما کلی هزینه کنم بیام ایران
هويت کاربران برای ما بسيار اهميت داره چون ما قرار نيست يک فعاليت کوتاه مدت و غير شفاف داشته باشيم.
هدف ما ارائه سرويس پايدار و دائمی هست و بر اساس همين هدف سياست های سايت تدوين شده.
ضمن اينکه از زمانی که سرويس های بدون کارمزد و با تسويه آنی رو ارائه ميديم تونستيم حس دريافت کارمزد و پول اضافه گرفتن رو در بين کاربران استفاده کننده از درگاه های آنلاين از بين ببريم.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید