-
January 16th, 2014, 08:58
مشکل در راه اندازی whmcs
سلام
اساتید کسی میتونه بهم کمک کنه؟
من اسکریپت سایت رو نصب کردم و تقریباً بدون مشکل بود و همه تنظیمات رو انجام دادم.
الان دوتا مشکل دارم :
1- خرید آنلاین انجام میشه و دامنه اتوماتیک ثبت میشه و خرید هاست هم انجام میشه ولی بصورت معلق در میاد، وقتی توی قسمت ORDER میرم میبینم Pending زده و باید برم داخل شماره order و اونجا دکمه Create رو بزنم تا هاست داخل WHM ساخته بشه و بعد از اون فعال بشه. کسی میدونه مشکل چیه؟ و چرا اتوماتیک خودش ساخته نمیشه؟
2- با اینکه تنظیمات ایمیل رو روی حالت PHP گذاشتم هیچ ایمیلی از طرف سایت برای مشتری ارسال نمیشه.
ممنون میشم یک نفر راهنمایی کنه
با تشکر
-
-
January 16th, 2014 08:58
# ADS
-
January 16th, 2014, 09:03
پاسخ : مشکل در راه اندازی whmcs
از قسمت تنظیمات محصولات هر محصول رو ادیت کنید و برروی ثبت خودکار پس از سفارش قرار دهید
-
تعداد تشکر ها از asafnak به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 09:34

نوشته اصلی توسط
asafnak
از قسمت تنظیمات محصولات هر محصول رو ادیت کنید و برروی ثبت خودکار پس از سفارش قرار دهید
من تیک : Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو گذاشتم و حتی روی حالت Automatically setup the product as soon as an order is placed هم گذاشتم اما بعد از خرید به حالت Pending در میاد و من باید برم توی ORDER و اونو به حالت Active در بیارم و بعد برم دکمه Create رو بزنم.
-
-
January 16th, 2014, 09:49
عضو انجمن
whmcs شما لایسنس داره یا.... هست؟
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 10:19

نوشته اصلی توسط
ffaariidd
من تیک : Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو گذاشتم و حتی روی حالت Automatically setup the product as soon as an order is placed هم گذاشتم اما بعد از خرید به حالت Pending در میاد و من باید برم توی ORDER و اونو به حالت Active در بیارم و بعد برم دکمه Create رو بزنم.

whm رو به درستی به whmcs متصل کردید؟
نسخه whmcs مورد استفاده تون چنده؟
ویرایش توسط asafnak : January 16th, 2014 در ساعت 10:22
-
تعداد تشکر ها از asafnak به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 10:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ffaariidd
سلام
من اسکریپت سایت رو نصب کردم و تقریباً بدون مشکل بود و همه تنظیمات رو انجام دادم.
الان دوتا مشکل دارم :
1- خرید آنلاین انجام میشه و دامنه اتوماتیک ثبت میشه و خرید هاست هم انجام میشه ولی بصورت معلق در میاد، وقتی توی قسمت ORDER میرم میبینم Pending زده و باید برم داخل شماره order و اونجا دکمه Create رو بزنم تا هاست داخل WHM ساخته بشه و بعد از اون فعال بشه. کسی میدونه مشکل چیه؟ و چرا اتوماتیک خودش ساخته نمیشه؟
2- با اینکه تنظیمات ایمیل رو روی حالت PHP گذاشتم هیچ ایمیلی از طرف سایت برای مشتری ارسال نمیشه.
با تشکر
نسخه whmcs شما چنده؟
-
تعداد تشکر ها از flexhost.ir به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 10:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ffaariidd
سلام
الان دوتا مشکل دارم :
با تشکر
1- 99 درصد مشکل از ماژول درگاه پرداخت شماست ؛ 1 درصد هم sitting در تب ordering رو بررسی کامل بکنید .
2- یک بار از smtp جیمیل استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 11:56
این تصویر صفحه تنظیمات محصول :
01.JPG
نسخه برنامه من 5.2.15
-
-
January 16th, 2014, 16:20