سلام
من یه سایت دانلود دارم . یه vps میخواستم برای لینک مستقیم دانلود به همراه ریموت .
رم به میزاه 512 - هارد 20 گیگ - سی پی یو ؟؟؟ - پهنای باند 800 گیگ - وارز باشه و کپی رایت مهم نباشه .
کسی پیشنهادی داشت اعلام کنه . پیشاپیش ممنون .
سلام
من یه سایت دانلود دارم . یه vps میخواستم برای لینک مستقیم دانلود به همراه ریموت .
رم به میزاه 512 - هارد 20 گیگ - سی پی یو ؟؟؟ - پهنای باند 800 گیگ - وارز باشه و کپی رایت مهم نباشه .
کسی پیشنهادی داشت اعلام کنه . پیشاپیش ممنون .
15 تا 20 تومان و با 512 رم ؟
با 20 تومان می تونم 256 و 30 گیگ هارد و 300 و 400 گیگ پهنای باند بهت بدم . وارز هم هست و کپی رایت مهم نیست .
مرکز هاستینگ vPsPersia.COM
از اینجا نگاه کنید لیست قیمت های ما رو !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
512 مگابایت رم
hdd بهتون 40 گیگابایت میدیم.
پهنای باند 500
ماهانه 20,000 تومان
اگر مایل بودید . واحد فروش انلاین هستند
میتونید پیام خصوصی نیز ارسال کنید
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
لازم به ذکر است که منابع سرور های مجازی ما کاملا اختصاصی بوده ، در واقع ما سرور اختصاصی مجازی ارائه میدیم .
نه اینکه رم و cpu شیر به شما بدیم .
کسی دیگه پیشنهادی نداره ؟
سلام .
سی پی یو : 8 هسته ای
رم اشتراکی : 512 مگ
رم اختصاصی : 512
فضا : 40 گیگ
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 2
کنسول مدیریتی دارد .
ماهیانه : 20000 تومان
جهت خرید به سامانه Takhoster - بروید .
موفق باشید.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سرور ما فرانسه هست . OVH . خوب کافی بودن برای V_P*N دهی و دانلود / آپلود و کار های دیگه . بله به نظر من کافیه . چون CPU قوی داره (2.6 GHZ(سلام
ببخشید سرور های شما کجا هستند و آیا به نظر شما 256 رم کافی هست یا خیر ؟
رم هم اختصاصی هست . بله به نظر من کافی هست .
ببین قدیم میگفتند هر گردی ، گردو نمیشه ، . اما من میگم هرکی سیبیل داشت بابا نیست !ایشون همون محمد اصلانی هستند ، هیوج سرور ! هویز دامین رو نگاه کنید متوجه می شید !
به امضام مراجعه کنید
چون که زده هامبورگ فکر کردی من محمد اصلانی هستم ؟ من اون رو اتفاقی زدم و خیلی وقت پیش برای جلو گیری از Expire شدن cpanel خودم
در ضمن من قبلا توی اون تاپیک گفتم که رفتار شما درست نیست . 09356211140 هر کسی دوست داره زنگ بزنه ! جوابش رو می دم .
محمد هم سرور سوم ما رو هم برامون خرید ( کارای مالی ) . خدا ازش راضی باشه که ما راضی هستیم .
لطفا جو را خراب نکنید . مشکلی دارید زنگ بزنید
با سلام ،
سرویس های خوبی می توانیم به شما ارائه بدهیم از سایت ما دیدن کنید .
آدرس ما :آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ، نمایندگی هاست ،سرور مجازی،سرور اختصاصی،فروشگاه ساز
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)