-
November 3rd, 2013, 01:32
درخواست راهنمائی برای ساخت نیم سرور اختصاصی
با سلام چطوری میشه برای دامین خود نیم سروری اختصاصی ساخت؟ به فرض مثال: دامین من xxxx.com هست و میخواهم نام سرور این دامین را ns1.xxxx.com و ns2.xxxx.com بزارم.و اتصال داده بشه به سرور مجازی که میخواهم به عنوان هاست ازش استفاده کنیم. سپاسگذارم اگه این کمک رو به من کنید. اگر خوب توضیح ندادم بگید تا واضع تر بگم.
-
-
November 3rd, 2013 01:32
# ADS
-
November 3rd, 2013, 01:38
عضو دائم
پاسخ : درخواست راهنمائی برای ساخت نیم سرور اختصاصی
دامنه بین المللی باشد :
به پنل دامنه رفته و چایلد نبم سرور اضافه بکنید و A record بزنید
در پنل هاست هم بروید و A record بزنید
دامنه ملی :
فقط میشه از هاست زد تا جایی که بنده اطلاع دارم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
November 3rd, 2013, 01:40
عضو انجمن
-
-
November 3rd, 2013, 01:42
مرسی از دوستان. به طور واضع تر عرض کنم که دامین .com هست و از سرور مجازی به عنوان هاست میخواهم استفاده کنم.
-
-
November 3rd, 2013, 01:08
این تصویری که در لینک زیر گذاشتم نیز از پنل دامینم هست. http://uploadkon.ir/uploads/shout1.jpg اگر به طوری نامفهومی درخواستم رو توضیح دادم عذر میخواهم. فکر کنم به صورت عددی بهتر باشه. 1 - دارا بودن دامین test.com 2 - دارا بودن سرور مجازی 3 - چگونگی ساخت نیم سرور از دامین اصلی به صورت ns1.test.com و ns2.test.com 4 - و چگونگی اتصال این دامین به سرور مجازی به طوری کلی با تغییر نیم سرورهای دامینم به نیم سرورهای بالا,دامین به سرور مجازی متصل بشه.
-
-
January 11th, 2014, 20:44
دوستان سوال بنده هم همین هست که من مثلا یه دامین دارم به اسم xxx.com و میخوام از این دامنه به عنوان نیم سرور ، سرور اختصاصی استفاده کنم
نیم سرور ها رو به این صورت میسازم ns1.xxxx.com و ns2.xxx.com
همین کار کافیه و دامنه به عنوان نیم سرور ، سرور اختصاصی کار میکنه یا باید دوباره دامنه رو روی نیم سرور هایی که ساختم ست کنم که به سرور متصل بشه؟
لطفا یه توضیح جامع در اینباره بدید چون هر جا گشتم درباره این مسئله توضیح نداده بودن و برای کاربرای تازه واردی مثل من آموزش خوبی میتونه باشه
-
-
January 11th, 2014, 21:45
-