-
January 10th, 2014, 04:07
راهنمایی برای سایتی که مورد حمله ddos فرار گرفته است
سلام
بنده وب سایتی دارم که متاسفانه تحت حمله شدید udp flood هستش و هر جا که برای میزبانی خواستم ببرم , قبولش نکردن
سایت تا میاد بالا به سرعت بهش حمله میشه و دان میشه
راه حل برای چنین سایتی چیه؟ من حتی مشکلی با خرید سرور اختصاصی ام براش ندارم , فقط دنبال راه حل هستم که سایت بالا باشه
با بستن تمام آی پی ها به جز ایران مشکل حل میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
January 10th, 2014 04:07
# ADS
-
January 10th, 2014, 07:42
پاسخ : راهنمایی برای سایتی که مورد حمله ddos فرار گرفته است

نوشته اصلی توسط
amir_amd
سلام
بنده وب سایتی دارم که متاسفانه تحت حمله شدید udp flood هستش و هر جا که برای میزبانی خواستم ببرم , قبولش نکردن
راه حل برای چنین سایتی چیه؟ من حتی مشکلی با خرید سرور اختصاصی ام براش ندارم , فقط دنبال راه حل هستم که سایت بالا باشه
بهترین راه برای شما خرید سرور اختصاصی خارج و بستن آی پی های به جز ایران و باز گذاشتن آی پی های موتور های جستجو گر می باشد.
همچنین با خرید وی پی اس ایران (اگر ترافیک بالایی ندارید) میتونید راحتر مدیریت کنید.
-
-
January 10th, 2014, 08:28
امکانش هست سایت رو بیاریم رو سرور های ایران و اینترانت بشه و فقط آی پی گوگل و بینگ باز باشن؟
-
-
January 10th, 2014, 08:52
مدیر ارشد
فعالیت تها برای آیپی های ایران هیچ پیشرفتی برای سایت شما نخواهد داشت . و همیشه همان هستید که بوده است ! سعی کنید از راه های مقابله استفاده کنید. خرید سرور مجازی ، استفاده از فایروال سخت افزاری ، استفاده از وب سرور هایی مانند لایت اسپید ، کانفیگ حرفه ای و امنیتی با توجه به نوع حمله و ...
-
-
January 10th, 2014, 08:58
بستن آی پی مشکلی را حل نمی کند چون حمله کننده می تواند از طریق جعل ای پی آدرس دوباره حمله کند
-
-
January 10th, 2014, 09:29
عضو انجمن
مقابله با دیداس با روش های معمول غیر ممکن شده مگر در مورادی که طرف ناشی باشه اینترانت هم امکان بازدید گوگل رو نداره !
روش هایی هست بدون فایروال سخت افزاری میشه با دیداس های سنگین مقابله کرد و 60 درصد مواقع امکان پیدا کردن دیداسر هست چیزی که 98 درصد فروشندگان سرور اعتقاد دارند امکان نداره : )
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
January 10th, 2014, 10:24
عضو دائم
درود بر شما
دوست گرامی با harden کردن kernel و tune کردن tcp پکت های ارسالی روی سرور و همچنین نصب مازول هایی مانند mod_evasive روی وب سرور و همینطور فعال کردن proccess & connection tracking ذر فایروال سرور تا حد زیادی میتوان مقابله کرد
البنه منابع کافی داشتن سرور نیز اهمیت زیادی دارد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
January 10th, 2014, 11:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amir_amd
سلام
راه زياد هست اما هزينه چي ؟ هزينه مشكلي نداريد ؟
به نظر بنده يا بايد بيخيال گوگل و ... بشيد تا چند وقت و سايتتون در ايران لود بشه فقط روي سرور ايران يا اينكه در خارج كشور امنيتتون را بالا ببريد و اگر هم لازم باشه فايروال سخت افزاري و ... بگيريد از ديتاسنتر كه مقابله كنه تا جايي كه ميتونه با ديداسر.
اگر داخل كشور باشيد و بخواهيد گوگل سايت را ببينه عملا بايد پس دسترسي خارج كشور داشته باشيد و باز هم همان ميشود و ديداس كننده مجدد ديداس ميكنه.
يا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 10th, 2014, 11:29
یکی از ساده ترین راه حل ها بستن دستور Ping روی سروره که تا حدودی از DOS شدن پیشگیری میکنه!
-
-
January 10th, 2014, 11:53
-