-
December 27th, 2013, 21:41
مصرف بیش از حد رم
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
من از یک جا هاست اشتراکی دارم که ماهیانه مبلغ نسبتا بالایی رو می دم و از 1 ترابایت پهنای باند و 100 گیگ هارد و 2 گیگ رم استفاده کنم ... مدیر سرور به من گفته که مصرف رم اسکریپتی که توسط خودم نوشتم 25 گیگ هست در صورتی که مطمئنم اسکریپتم این مقدار مصرف نداره !!!!
oo آیا میشه مصرف بالای رم از کانفیگ نادرست سرور باشه ؟
با تشکر و سپاس فراوان
-
تعداد تشکر ها ازsajadpm به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013 21:41
# ADS
-
December 27th, 2013, 21:50
پاسخ : مصرف بیش از حد رم
مشخصات اسکریپ شما چیه؟ بانکش چیه؟
اسکریپت شخصی سازی شده یا خودتون از پایه توشتید؟
کانفیگ سرورتون چیست؟....
به خیلی چیزها بستگی دارد
مقدار رم شما 2 گیگ است چگونه شما 25 گیگ مصرف میکنید swap براتون حساب میکنن؟
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 22:10
اسکرپت از پایه توسط خودم نوشته شده و برای برنامه موبایل هستش ... زبان اسکرپیت php و پایگاه داده mysql می باشد ... سرور لینوکس هست ، درسته من 2 گیگ رم حق دارم استفاده کنم ولی اجازه استفاده بیشتر نیز به من داده شده البته الان باید مقدار خیلی زیادی رو برای هر گیگ رم بدهم برای همین سوال کردم !
-
تعداد تشکر ها از sajadpm به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 00:39
عضو انجمن
بله ممکنه ، باید اسکریپت چک بشه و اگه بهینه نباشه باید اسکریپت رو نسبت به منابعتون بهینه سازی کنید
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 01:05
عضو جدید
25 گیگ رم واقعا خیلی زیاده و من بسیار بعید می دونم که اسکریپتی این همه رم مصرف کنه. مگر این که واقعا داغون باشه!
و اصلا تا حدودی غیر ممکنه چنین مصرفی. اکثر برنامه ها فوقش 512 مگ رم مصرف می کنند...
شما اسکریپت را روی سیستم خودتان اجرا کنید و benchmark بگیرید و مصرف رم را محاسبه کنید.
ممکن است هاستینگ، بی خود به شما می گوید که 25 گیگ مصرف دارید.
-
تعداد تشکر ها از hejazee به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 01:09

نوشته اصلی توسط
sajadpm
من از یک جا هاست اشتراکی دارم که ماهیانه مبلغ نسبتا بالایی رو می دم و از 1 ترابایت پهنای باند و 100 گیگ هارد و 2 گیگ رم استفاده کنم ... مدیر سرور به من گفته که مصرف رم اسکریپتی که توسط خودم نوشتم 25 گیگ هست در صورتی که مطمئنم اسکریپتم این مقدار مصرف نداره !!!!

با تشکر و سپاس فراوان
اسکریپت برای تست ارسال کنید تا مصرف بررسی و اطلاع بدهیم
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 03:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajadpm

با تشکر و سپاس فراوان
کنترل پنل دایرکت ادمینه؟
تعداد cuncurrent connection ها رو میدونید؟
معمولا روی دایرکت ادمین با کانفیگ پیش فرض ، تعداد کانکشن ها زیاد روی پورت ۸۰ باعث میشه تعداد بسیار زیادی pid وب سرور آپاچی به صورت فعال باقی بمونه و حجم خیلی زیادی از رم سرور رو مشغول کنه....
اگر دایرکت ادمینه به مدیر سرور بگید از mpm perfork سوییچ کنه رو worker
-
تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2013, 11:48
تشکر و سپاس فراوان از پاسخ تمامی دوستان و متخصصان در این زمینه ...
بله ممکنه ، باید اسکریپت چک بشه و اگه بهینه نباشه باید اسکریپت رو نسبت به منابعتون بهینه سازی کنید
من از اسکریپت مطمئن ام که به این مقدار مصرف رم نداره .. چون به یک متخصص در زمینه ی php هم مشورت کردم و طبق گفتشون مشکلی در اسکریپت نیست . !
25 گیگ رم واقعا خیلی زیاده و من بسیار بعید می دونم که اسکریپتی این همه رم مصرف کنه. مگر این که واقعا داغون باشه!
و اصلا تا حدودی غیر ممکنه چنین مصرفی. اکثر برنامه ها فوقش 512 مگ رم مصرف می کنند...
شما اسکریپت را روی سیستم خودتان اجرا کنید و benchmark بگیرید و مصرف رم را محاسبه کنید.
ممکن است هاستینگ، بی خود به شما می گوید که 25 گیگ مصرف دارید.
بله من هم از این موضوع بسیار تعجب کردم ! به چه صورت می توان benchmark بگیرم البته به صورت استفاده 10 نفر به صورت همزامان از اسکریپت ! تشکر
اسکریپت برای تست ارسال کنید تا مصرف بررسی و اطلاع بدهیم
از نظر لطف شما بسیار سپاس گزارم جناب ولی چون اسکریپت اختصاصی هست نمی توانم ارسال کنم بسیار بسیار عضر خواهم ..
کنترل پنل دایرکت ادمینه؟
تعداد cuncurrent connection ها رو میدونید؟
معمولا روی دایرکت ادمین با کانفیگ پیش فرض ، تعداد کانکشن ها زیاد روی پورت ۸۰ باعث میشه تعداد بسیار زیادی pid وب سرور آپاچی به صورت فعال باقی بمونه و حجم خیلی زیادی از رم سرور رو مشغول کنه....
اگر دایرکت ادمینه به مدیر سرور بگید از mpm perfork سوییچ کنه رو worker
بله درسته پنل دایرکت ادمین هست !
از مدیر سرور تعداد cuncurrent connection می پرسم و اطلاع می دهم و فکر می کنم همین مشکلی که شما بیان کرده باشید رو داشته باشیم چون top که گرفته می شود تقریبا تمامی رم اشغال شده توسط web server apache می باشد !
آیا با راه حلی که گفته شد می توان این مشکل را رفع کرد ؟
تشکر و سپاس ویژه از شما دوست عزیز
-
-
December 29th, 2013, 14:53
عضو انجمن
سلام
اگر تعداد کانکشن شما باشه
بهتر هست براتون یک php.ini اختصاصی بسازه و لیمیت کانکشن ها رو برای شما جدا از کانفیگ کلی سرور تعریف کنه
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2013, 15:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sajadpm
بله درسته پنل دایرکت ادمین هست !
از مدیر سرور تعداد
cuncurrent connection می پرسم و اطلاع می دهم و فکر می کنم همین مشکلی که شما بیان کرده باشید رو داشته باشیم چون top که گرفته می شود تقریبا تمامی رم اشغال شده توسط web server apache می باشد !
آیا با راه حلی که گفته شد می توان این مشکل را رفع کرد ؟
تشکر و سپاس ویژه از شما دوست عزیز
بله احتمالا مشکل شما با کامپایل آپاچی و worker حل میشه چون در حالت پیشفرض دایرکت ادمین که نصب می کنید آپاچی با perfork کامپایل شده است که برای هر ریکوئست یک pid باز میشه ولی با worker همه ریکوئست ها رو در یک pid پردازش میکنه و همین امر مقدار رم اشغال شده رو به طرض چشمگیری کاهش میده.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید