سلام دوستان
الان سایت ***** شده وقتی میخوام وارد پیشخوان وردپرسم بشم رمز همه چیز رو میزنم ولی حی میچرخه و باز نمیشه چکار کنم که پیشخوان باز بشه
سلام دوستان
الان سایت ***** شده وقتی میخوام وارد پیشخوان وردپرسم بشم رمز همه چیز رو میزنم ولی حی میچرخه و باز نمیشه چکار کنم که پیشخوان باز بشه
خوب باید یه دامنه پارک کنی بعد بری توی phpmyadmin آدرس وردپرس و آدرس سایت رو عوض کنی.بعد وارد وردپرس بشی با افزونه جستجو و جایگزین تمام آدرس های سایت رو به آدرس جدید عوض کنی
ئەی خوداوەندی پاك و بێ گەردم وەك گەلای پایز نەخۆش و زەردم گەر دەرمان نەکەی برینو دەردم ئەمرۆ لە هەوام سبەی لەعەردم
الان من یه ساب دامین کنم یا دامنه رو جدید رو پارک کنم مشکل حل میشه؟
ولی الان من نمیتونم وارد پیشخوان وردپرسم بشم با ***** شکن تا دامنه رو تو وردپرس با افزونه تعغیر بدم
از کجا وارد phpmyadmin بشم تا ادرس جدید تغییر بدم چون قبلا پارک میکردم بعد میرفتم تو پیشخوان از همگانی و یک افزونه دیگه ادرس تعغییر میدادم ولی الان وارد پیشخوان نمیتونم بشم هنوز ادرس جدید رو پارک نکردم
باید بری توی هاستت توش یه قسمتی هست به اسم phpmyadmin
طبق این آموزش کلیک کن
بعد از اینکه آدس وردپرس و سایتت رو عوض کردی باید یه دامنه پارک کنی بعد وارد آدرس دامنه میشی و وارد وردپرس میشی .بعد اونجا یه افزونه جستجو وجایگزین نصب میکنی بعد میری توی تنظیماتش قسمت اول آدرس سایتت قسمت دوم آدرس جدید البته باید توجه کنی چیزی رو اشتباه نزنی search and replace
شما در old domain بزنید:esmgabli.com
در new domain بزنید :
esmnew.com
همه تیک هارو هم بزنید.
ئەی خوداوەندی پاك و بێ گەردم وەك گەلای پایز نەخۆش و زەردم گەر دەرمان نەکەی برینو دەردم ئەمرۆ لە هەوام سبەی لەعەردم
داداش وقتی وارد phpmyadmin میشی این گزینه هارو نداره این شکلی مال من777777777.jpg
روی دیتابیس باید کلیک کنی بعد اونجا یه ردیف تیبل میاد . طبق آموزش پیش میری
با آدرس ***** شده در صورتی که باز میشود وارد شده و آدرس جدید را در بخش تنظیمات اعمال کنید
در غیر اینصورت از طریق هاست و دیتابیس میتوانید ویرایش کرده و آدرس جدید را اعمال کنید
میتوانید به ادمین هاست خود (پشتیبان)کمک بخواهید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)