سلام به دوستان و همکاران عزیز
من میخوام مکان لوگو قالب دیفالت رو تغییر بدم از راست به چپ
هر کاری میکنم یه جای دیگش بهم میریزه
چطوری این کار رو انجام بدم
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
سلام به دوستان و همکاران عزیز
من میخوام مکان لوگو قالب دیفالت رو تغییر بدم از راست به چپ
هر کاری میکنم یه جای دیگش بهم میریزه
چطوری این کار رو انجام بدم
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
از طریق استایل قالب باید تغییراتی که لازم دارین رو اعمال کنید
فایل استایل قالبتون رو اینجا بزارید بتون بدم.....
یا ادرس سایتتون رو
دقیفا چیکار میکنید ؟؟
کدوم کدهارو تغیر میدید که یه جا دیگش به هم میریزه ؟؟
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
یه قالب پیدا کردم لوگو اونطرف بود
فقط یه مشکل داره اینه که صفحه اول جستجوی دامین رو حذف کرده و من میخوام باشه
باید چیکار کنم؟
****** حل شد!
ویرایش توسط ronaldo0571 : December 29th, 2013 در ساعت 16:10
برو تو استایلت
اون جای لوگو خیلی کوچیکه پس برو اول یکم بزگش کن برا اینکار ای دی
#whmcsimglogo
و کدزیر رو بهشبده
توی این کلاس کد زیر رو بزارheight: 50px;
.whmcscontainer img
float: right;
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
جستجوی دامینش رو چیکار کنم که تو صفحه نیست؟
اون کارش خیلی زیاد چون احتمالا وقتی پاکش کردن یه سری تغیرات دادن که وقت زیاد میخواد
اما برای اینکار پیشنهاد میکنم از یه قالب دیگه استفاده کنید جستجوی دامنه هم داشته باشه
چند تا قالب پیدا کردم ولی صفحه مالی رو سفید و بدون استایل نشون میداد
اگر شما یا دوستان یه قالب خوب و شمسی دارن اگر امکانش هست اینجا قرار بدید
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)