سلام تیکت هایی که ارسال میشه رو نشون نمیده چیکار کنم آپدیت هم کردم فایده نداشت
سلام تیکت هایی که ارسال میشه رو نشون نمیده چیکار کنم آپدیت هم کردم فایده نداشت
با سلاماگر whmcsکه نصب کردید نال شده هست که تعجبی نداره،اگر نسخه لایسنس دار هست فایل های مربوط به تیکت هارو چک کنید رو چک کنیدبا بنده در تماس باشید تا راهنمایی تون کنم
سلام عزیز
دسترسی ادمین و یک یوزر ک بهش تیکت دادید و نشون نمیده برام پ.خ کن ببینم چشه و رفع کنم
سلام
این مشکل در نسخه های غیر اصلی بسیار گزارش شده
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
لطفا راهنمایی کنید من درستش کنم
آپ
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی تیکتهایی که ارسال میشه نشون نمیده تو بخش کاربری یا مدیریت
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
بخش مدیریت
یعنی وقتی وارد تیکتهای فعال میشید تیکتی کلا وجود نداره با اینکه تیکت ارسال شده ؟
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
کاربر که تیکت ارسال می کنه نشون داده نمیشه No Records Found
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)