سلام میخواستم بدونم شرکتی هست کارش فقط قطعات باشه و قطعات سرور رو هم بطور کامل بتونه ارائه بده ؟؟
سلام میخواستم بدونم شرکتی هست کارش فقط قطعات باشه و قطعات سرور رو هم بطور کامل بتونه ارائه بده ؟؟
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
در فروم سرچ کنین یکی از دوستان hp وارد میکرد باهاشون تماس بگیرید ببینید موجود دارد
چه سخت افزاری نیاز دارید؟
ببینید ما اکثرا برای مشتری ها سرور تهیه میکنیم حداقل 2/3 ماه یه سرور کمش با رم 8 هارد 500/1برامون لازم میشه همون طور که توی تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f55/101181/
عرض کردم میخوام جایی باشه که مستقیم خرید انجام بشه و کارش همون باشه علتش رو توضیح دادم اونجا
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
اگر اشتباه نکنم شرکت فراسو سامانه پاسارگاد مستقیم وارد می کنند
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
سلام دوست عزیز بله شرکت های هستند اما خوب از ایران هستش همونش رکتهای که اینترنت ارائه میدن بیتشر تشون ارائه میدن افرانت هم فکر کنم ارائه بده دقیق نمیدونم
بزودی خبرهای خوش !!!!
بله فراسو وارد میکنه...
منظورتون همین فاراسو که تو ضمینه هاستینگ اینا فعالیت داره ؟
w w w . f a r a s o . o r g
بستگی دراره از کجا بخواهید.
از دوبی میتوانیم وارد کنیم.
این مورد هم اگر در کنار سخت افزارهای خودمون باشه براتون ارزانتره هزینه نقل و انتقال که معمولا 6 ماه یا سالی یک بار هست ولی اگر مثلا یک مادربورد یا کلا یک سرور برای شما وارد بشه هزینه نقل و انتقال بالا هست و بر عهده شما هست.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
جناب سجادیه شما سرور وارد میکنید یا قطعات ؟
در مورد همین موضوع حدودا 1/2 هفته پیش میخواستم باهاتون صحبت کنم که اومدم تیکت باز کردم تو تیکت مواردی که مثلا ای پی سرور نام کاربری اینا میخواید من چون از شما سرور نداشتم همیطوری زدم چون نمیزاشت تیکت ارسال بشه خلاصه همکارانتون لطف کردن و تیکت بستن و در تیکت گفتن که همچین ای پی وجود ندارد در حالی که من تتو تیکت توضیح داده بودم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)