سلام چیکار کنم که رمز عبور و نام کاربری هاست داخل قسمت تغییر رمز عبور ناحیه کاربریwhmcs بیاد
سلام چیکار کنم که رمز عبور و نام کاربری هاست داخل قسمت تغییر رمز عبور ناحیه کاربریwhmcs بیاد
سرور هست وصل کنید به whmcs از اونجا میتونید از طریق whmcs هاست رو مدیریت کنید و مشتری هم میتونه از whmcs وارد هاست بشه تغیر رمز بده
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
ابتدا باید سرور اضافه کنید
اتصال نمایندگی به whmcs - Google Search
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درود
منظورتون رو واضح تر بیان کنید
من از قسمت تنظیمات سرور ها رو به whmcs وصل کردم بعد باید چیکار کنم
از محصولات اون پنلهایی که ساختید رو برید قسمت افزونه محصولات اونجا پنل انتخاب کنید بعد پایئین براتون یه سری گزینه ها میاد که پرکنید مطابق با پکیجهیی که در سرور ساختید و تمام
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
ببخشید میشه با ای دی تون تماس بگیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)