-
January 2nd, 2014, 05:16
سوال در مورد سرور گرفتن برای سایتم.!
سلام.
من یک سایت تبلیغاتی قبلا داشتم.که انتفالش دادم به سرور مجازی که از سایت پارس پک گرفته بودمش.! ولی موقع انتفال مشکل پیش اومد برای سایتم و مجبور شدم سایتم را کل اطلاعاتش را پاک کنم.!! و برای همین سرور مجازی را دیگه تمدید نکردم و حذف شد.!
حالا می خوام سایتم را دوباره راه اندازی کنم. من یک سروری می خوام که خیلی خیلی خوب باشه.مثلا سروری مثل سرور سایت ورزش سه باشه.!!! که هم از نظر سرعت و هم از نظر پایداری و همه چیزش خوب باشه.مثلا اگه 3000 نفر یا بیشتر هم توی سایت آنلاین باشه هیچ مشکلی پیش نیاد.یعنی سرعت نیاد پایین و یا سایت قطع نشه و کلا مشکلی پیش نیاد.
خب من می خوام ببینم که باید سرور را با چه امکاناتی بگیرم. مثلا رمش چند باشه و یا سی پی یو چند باشه و یا ......
من می خوام سرور تمام امکانات را داشته باشه. و مقدار Cpu -RAM - مقدار فضا - پهنای باند - و.... همه چیزیش بالا باشه.به نظرتون قیمت ماهانش چند میشه؟
با تشکر.
-
-
January 2nd, 2014 05:16
# ADS
-
January 2nd, 2014, 06:42
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرور گرفتن برای سایتم.!
در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید
ویرایش توسط reza* : January 3rd, 2014 در ساعت 16:16
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2014, 09:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rmz
سلام.
من یک سایت تبلیغاتی قبلا داشتم.که انتفالش دادم به سرور مجازی که از سایت پارس پک گرفته بودمش.! ولی موقع انتفال مشکل پیش اومد برای سایتم و مجبور شدم سایتم را کل اطلاعاتش را پاک کنم.!! و برای همین سرور مجازی را دیگه تمدید نکردم و حذف شد.!
حالا می خوام سایتم را دوباره راه اندازی کنم. من یک سروری می خوام که خیلی خیلی خوب باشه.مثلا سروری مثل سرور سایت ورزش سه باشه.!!! که هم از نظر سرعت و هم از نظر پایداری و همه چیزش خوب باشه.مثلا اگه 3000 نفر یا بیشتر هم توی سایت آنلاین باشه هیچ مشکلی پیش نیاد.یعنی سرعت نیاد پایین و یا سایت قطع نشه و کلا مشکلی پیش نیاد.
خب من می خوام ببینم که باید سرور را با چه امکاناتی بگیرم. مثلا رمش چند باشه و یا سی پی یو چند باشه و یا ......
من می خوام سرور تمام امکانات را داشته باشه. و مقدار Cpu -RAM - مقدار فضا - پهنای باند - و.... همه چیزیش بالا باشه.به نظرتون قیمت ماهانش چند میشه؟
با تشکر.
من فقط قصد راهنمایی دارم.
دقت داشته باشید سروری مثل سرور سایت ورزش 3 مسلما سرور مجازی نیست و سروریه حد اقل با این مشخصات
پردازنده : نمیدونم
Ram:24gig
bancwidth : 30tr ماهانه!
شما برای داشتن همچون سروری باید نزدیک به 500 تومان ماهانه هزینه کنید!
موضوع سایت شما چیست؟چقدر دانلود دارند تو روز یوز هاتون؟چقدر بازدید دارید روزانه؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2014, 09:31
سایت خبری و تبلیغات با رم دو و دوهسته پردازنده نیاز شما رو برطرف خواهد کرد(درحد 3 هزاربازدید روزانه)
برای فروشنده هم در بخش مربوطه تاپیک بزنید
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 00:34
سلام.
منظور من 3000 تا کاربر آنلاین به بالا هست.!
-
-
January 3rd, 2014, 00:38
سلام.
آره.میدونم سروراختصاصی هست.منم توی پست اول ننوشتم که می خوام سرور مجازی میخوام فقط نوشتم سرور می خوام.! منظوره من سرور اختصاصی است.
راستی سرور با اون امکاناتی که خودتون گفتید 500 هزار تومان خیلی کمه.! من فکر میکردم حداقل دو و یا سه میلیونی در ماه باشه.!
من سرور اختصاصی می خوام که خیلی قوی باشه.(چون به هر حال سایتم را که برای یکی دو روز نمی خوام. برای همیشه می خوام.مثلا برم سره یک سروره ضعیف بعدش مجبور میشم بعد از چند وقت انتقال بدم.! دفعه پیش سایتم را بخاطر انتقال از دست دادم.!
موضوع سایتم تبلیغاتی هست. دانلود نداره.ولی آپلود برای تصاویر عکس های آگهی ها داره.
بازدید روزانم هم نمی دونم.چون هنوز سایتم را راه اندازی نکرده ام. ولی من سروری می خوام که مثلا ده هزار نفر هم آنلاین بشه مشکلی نداشته باشه.!
با تشکر.
-
-
January 3rd, 2014, 00:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rmz
سلام.
آره.میدونم سروراختصاصی هست.منم توی پست اول ننوشتم که می خوام سرور مجازی میخوام فقط نوشتم سرور می خوام.! منظوره من سرور اختصاصی است.

راستی سرور با اون امکاناتی که خودتون گفتید 500 هزار تومان خیلی کمه.! من فکر میکردم حداقل دو و یا سه میلیونی در ماه باشه.!
من سرور اختصاصی می خوام که خیلی قوی باشه.(چون به هر حال سایتم را که برای یکی دو روز نمی خوام. برای همیشه می خوام.مثلا برم سره یک سروره ضعیف بعدش مجبور میشم بعد از چند وقت انتقال بدم.! دفعه پیش سایتم را بخاطر انتقال از دست دادم.!
موضوع سایتم تبلیغاتی هست. دانلود نداره.ولی آپلود برای تصاویر عکس های آگهی ها داره.
بازدید روزانم هم نمی دونم.چون هنوز سایتم را راه اندازی نکرده ام. ولی من سروری می خوام که مثلا ده هزار نفر هم آنلاین بشه مشکلی نداشته باشه.!
با تشکر.
بله قیمت که بالاتر هست من فقط مثال زدم و شما ذکر نکردید 3000 بازدید
میتونید سروری با پردازنده e5-2650 استفاده کنید به صورت دوال که صرفا هزینه خیلی بالا میره تا 3 ملیون تومن از دیتاسنتری خوب! نگفتم عالی گفتم خوب
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 00:50
3000 تا آن لاین باهم میدونین لااقل سرور ی نیاز هست که 16 هسته واقعی به بالا داشته باشه؟
که هزینشم روی میلیون هست
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 00:53
عضو دائم
سلام
برای این تعداد آنلاین شما باید بهتره از سرور هایی که 2 پردازنده دارند استفاده کنید
الان یکی از سایت های وبلاگ دهی رو با پردازنده Xeon E5-2420, 2x Six-Core داریم میزبانی می کنیم و بر اساس اعلام خودشون میانگین 2هزار کاربر آنلاین دارند و این درحالیه که اکثر اوقات لود پردازنده زیر 50 % هستش.
شما هم اگر تعداد بازدید بالاست و تعداد آنلاین بالاست روی پردازنده ،و 2 عدد هارد هارد اس اس دی تمرکز کنید
روی یک هارد لتنسی بالا مانع نشان دادن کیفیت و توان واقعی سرور خواهد شد.!
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 00:59
عضو دائم
ده هزار نفر هم آنلاین بشه مشکلی نداشته باشه!
حال شما خوبه :D ?
البته مشکلی نیست گه شما مشکل هزینه ندارید سروری با پردازنده 2xE5-2670 رو می تونید با 1.4 تا 1.5 میلیون تهیه کنید.
این سرور 6-9 هزار آنلاین رو هم جواب میده
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید