با سلام دوستان این شبکه و حالا مثل لینوکس و سرور های خودمون هستن مثل هاستینگ و اینترنت بکدوم رشته مربوط میشه
فناوری اطلاعات و شبکه های اینترنتی . شبکه های کامپیوتری کدومشون هستن
با سلام دوستان این شبکه و حالا مثل لینوکس و سرور های خودمون هستن مثل هاستینگ و اینترنت بکدوم رشته مربوط میشه
فناوری اطلاعات و شبکه های اینترنتی . شبکه های کامپیوتری کدومشون هستن
بزودی خبرهای خوش !!!!
I t فکر می کنم
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
ای تی فرق داره فکر کنم itc باید برم درسته
بزودی خبرهای خوش !!!!
والا من که تجربیی بودم
زیاد تو دنیا نبودم
اما فکر می کنم ای تی باشه و itc برای شبکه موبالی باشه ( فکر می کنم البته )
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
یکی از دوستان IT پیام نور می خوند. مباحثش بسیار بی ربط و سخت بود. هندسه! انتگرال! مبانی فیزیک نظری! مثلا اینا یه سری ار درسای تخصصی بود. برنامه نویسی هم داشتن. پاسکال!!! اینا رو با دروس عمومی جمع کن!
فکر کنم سال اول یه درس بدرد بخور داشته باشن فقط.
می تونی از اینترنت چارت رشته ها رو دربیاری بدونی چی می خونن.
اما اساس تدریس در ایران کاربردی نیست. لیسانست رو که بگیری، فقط اصول یا فاندامنتالز رو یاد گرفتی. اصول و الگوریتم های شبکه، فرمول های قراردادی پروتکل ها و ...
بعدشم نمی تونی یه سایت سرپا کنی با دانشی که رشته ی آی تی بهت میده!!!
اصول تدریس در ایران فقط یادگیری مبناست. این باعث شده خیلیا که IT می خونند ول کنند.
پیشنهادم اینه با یه هزینه ی اندک، از دانشگاههای IT آنلاین انگلستان یا امریکا مدرک غیر معتبر بگیر!!
حداقل بهت منابع رو معرفی می کنند. وقتی هم بری آزمون رسمی بدی مدرکت معتبر میشه.
این بصرفه است حتی اگه برای تفنن عضو اون سایتا بشی و curriculum شون رو بگذرونی. می تونی موازی درس بخونی.
البته این برای کسائی است که وقت و علاقه خوبی دارند.
بعد چهار سال نیای بگی منو اغفال کردن!!!
موفق تر باشید.
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
آقا بیخیال شو این رشته رو.
من ترم یک کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رشته آی تی هستم . با این که اواخر ترم هست دارم میرم انصراف بدم . خیلی سخته همش ریاضی همش کد . به نظر من اصلا طرفش نرو . منم روز اول فکر میکردم چون به کد نویسی و هاستینگ و این چیزا علاقه دارم باید برم این رشته ولی الان که رفتم آی تی دیگه از کد نویسی و هاستینگ هم زده شدم . کسی که میره این رشته باید پایه ریاضیش و زبانش خیلی قوی باشه .
خوب نیست نمره های میان ترممو اینجا بگم ولی همشون جمعا به 10 نرسید
سلام دوستان
بنده هم سوال همین دوستمون برام پیش اومده بود
الان کاردانی کامپیوتر هستم میخواستم بیخیال بشم برم IT ولی وقتی نوشته هاتون رو خوندم متوجه شدم که آی تی هم زیاد مالی نمیشه
پیشنهادتون در رابطه با رشته کامپیوتر چیه ؟؟
چون هم C++ هست هم VB هست هم HTML ,PHP هست هم Web Developer هست خلاصه دقت میکنم میبینم همه چیز توش هست فقط من چون یه جورایی گفتم به دردم نمیخوره از این درس ها سرد شدم
نظرتون چیه ؟؟
همین رشته کامپیوتر رو ادامه بدم یا برم IT
؟؟
فرقش چیه ؟؟
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)