-
June 26th, 2015, 12:16
ترکیب دو ip اینترنت دار در میکروتیک
سلام خسته نباشید
بنده میخواستم دو IP که اینترنت دارن رو در میکروتیک باهم جمع کنم
ip 1 : 172.15.9.1
ip2 : 172.15.9.2
ip در یک LAN هستند
من یک نانو استیشن دارم .
با تعریف هر یک از این دو ip در کارت شبکه ویندوز اینترنت دارم ،
حالا :
یک روتر برد 951 میکروتیک گرفتم . میخواستم که این دو ip رو در میکروتیک بذارم که هر دو ip با هم جمع بشن و سرعت بیشتری بهم بده . هر ip اینترنت 1024 هستند
نانو استیشن رو به میکروتیک متصل کردم . الان باید چکار کنم که این دو ip باهم ادغام شن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید یا ترمینالش رو واسم بنویسید و یا آموزش از طریق winbox رو بهم بدید . تشـــــــــــــــــکر
-
-
June 26th, 2015 12:16
# ADS
-
June 26th, 2015, 14:16
پاسخ : ترکیب دو ip اینترنت دار در میکروتیک
نوشته اصلی توسط
mkh8586
سلام خسته نباشید
بنده میخواستم دو IP که اینترنت دارن رو در میکروتیک باهم جمع کنم
ip 1 : 172.15.9.1
ip2 : 172.15.9.2
ip در یک LAN هستند
من یک نانو استیشن دارم .
با تعریف هر یک از این دو ip در کارت شبکه ویندوز اینترنت دارم ،
حالا :
یک روتر برد 951 میکروتیک گرفتم . میخواستم که این دو ip رو در میکروتیک بذارم که هر دو ip با هم جمع بشن و سرعت بیشتری بهم بده . هر ip اینترنت 1024 هستند
نانو استیشن رو به میکروتیک متصل کردم . الان باید چکار کنم که این دو ip باهم ادغام شن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید یا ترمینالش رو واسم بنویسید و یا آموزش از طریق winbox رو بهم بدید . تشـــــــــــــــــکر
با سلام
با توجه به وقت محدودی که دارم عذر می خواهم که نمی توانم به صورت کامل برای شما آموزش را ارائه کنم
از طریق
interface---------------> Bounding
این کار را باید انجام دهید و می توانید در مورد آن تحقیق کنید.
-
تعداد تشکر ها از Qserver به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2015, 14:20
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2015, 15:21
با این روشی که معرفی کردید نشد ! آخه این دو ip در یک LAN هستند . . .
واضح بگم : یه نانو استیشن دارم که مستقیم از ISP دو عدد IP دارم که هر دو بصورت جدا اینترنت دارند . هز دو IP 1024 هستند
حالا این نانو رو به میکروتیک وصل کردم میخوام دو ip که تو یه رنج هستند و باهم بالانس کنم
-
-
June 26th, 2015, 15:29
معمولا سرعت را به ازای هر آیپی نمیدن دوست عزیز. بلکه روی پورت/یوزر شما محدودیت گذاشته میشه.
شاید صحبتم خیلی به تاپیک ربط نداشته باشه اما گفتم بگم که تست کنید اول و وقت و هزینه نکنید آخر بی نتیجه بمونه. مثلا الان دو آیپی رو روی دو کامپیوتر مجزا ست کنید و هر دو رو بذارید دانلود. فکر میکنم مجموع چیزی که شما بتونید دانلود کنید ۱ مگ باشه و سرعت بین دو کامپیوتر تقسیم میشه.
اگر هم توپولوژی شبکه شما چیز دیگهای هست شاید بحث فرق کنه اما چون اسم isp آوردید گفتم این موضوع رو مطرح کنم.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2015, 16:00
سجاد عزیز ببخشید فکر کنم شما متوجه نشدید . . .
من ip : 172.15.9.1 رو ست میکنم سرعت دانلودم 240KB هستش و ip : 172.15.9.2 رو ست میکنم سرعت دانلودم 120KB تا 130 KB هستش . یعنی کلا جدا از هم هستند . حالا میخواستم این دو تا رو باهم جمع کنم و سرعتم مثلا 360KB شه
-
-
June 26th, 2015, 16:36
سوال من اینه
آیپی ها همه روی یک سرویس هستند.
یا به ازای هر آیپی سرویس جدا دارید ؟
مثلا شما یک اینترنت با سرعت ۱ مگ میگیرید با ۴ آیپی . (اینطور که از پست اول من برداشت کردم شما این سرویس رو دارید) توی این حالت شما قرار نیست از هر آیپی ۱ مگ دریافت کنید.
-
-
June 26th, 2015, 17:10
از یک isp دو عدد ip دارم
سرویس جدا از هم هستند . . .
ویرایش توسط mkh8586 : June 26th, 2015 در ساعت 17:14
-