با سلام
من یک ftp server در سرور 2012 درست کردم میخواستم راهنمایی کنید که چطوری user براش تعریف کنم همراه با محدودیت زمان و حجم؟؟؟
برای مدرسه میخوام اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم....
با سلام
من یک ftp server در سرور 2012 درست کردم میخواستم راهنمایی کنید که چطوری user براش تعریف کنم همراه با محدودیت زمان و حجم؟؟؟
برای مدرسه میخوام اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم....
ftp در ویندوز بصورت windows authentication هستش یعنی هر یوزری که داخل ویندوز ساخته بشه بصورت یک یوزر برای اف تی پی هم هست.
رو سرور های اشتراکی بصورت domain users هم میشه اینکارو کرد
دوست من محدودیت حجمی و زمانی با امکانات خود ویندوز میسر نیست.
این چیزی که شما نیاز دارید در وظایف فایروال هست.البته برای ویندوز 2008 یا 2003 ایزا و تی ام جی خوب جواب میده.ولی تی ام جی رو ویندوز 2012 جوابگو نیست.
یک فایروال جدید جای گزین تی ام جی شده جدیدا که روی ویندوز 2012 جواب میده اما نمی دونم که پولی هست یا رایگان
به هر حال با امکانات خود ویندوز این کار شدنی نیست
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
نرم افزار فایل زیلا سرور رو نصب کن و دیگه نیازی به امکانات خود سرور و دستکاری در سیستم سرور نیست، بعدش با این نرم افزار ، هر تعداد که گروه کاربری و اکانت اف تی پی نیاز داری بساز و اونا رو به هر فولدری که دوست داری و هر سرعت دانلودی که دوست داری با امکانات قابلیت خواندن - نوشتن و ...، محدودشون کن،
ضمنا در سمت کاربرها، هر نرم افزاری که بتونه با اف تی پی سرورها ارتباط برقرار کنه ، می تونی نصب کنی و هیچ محدودیتی نداره.
https://filezilla-project.org/download.php?type=server
ویرایش توسط Kian : January 28th, 2016 در ساعت 16:10
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
قابلیت محدود کردن سرعت دانلود رو برای هر یوزر بصورت جداگانه داره ولی حجم نه!
اما نرم افزار چون اوپن سورس هست ، خودتون یا کسی که به زبان برنامه نویسی این نرم افزار مسلط باشه می تونید به دلخواه ادیت و کاستومایزش کنید .
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)