سرور با 4 گیگ رم و 200 گیگ پهنای باند پینگ زیر 100 ترجیحاً روی اینترانت لازم دارم قیمت بدین
سرور با 4 گیگ رم و 200 گیگ پهنای باند پینگ زیر 100 ترجیحاً روی اینترانت لازم دارم قیمت بدین
این سرویس رو شما به عنوان vps / vds به جای سرور اختصاصی بگیرین فکر کنم بهتر باشه براتون
به چه پورتی نیاز دارین؟! روی اینترانت که چه عرض کنم ، ولی روی اینترنت میتونم بهتون ارائه بدم.
سرور های اینترانتی محدودیت پهنایباند ندارن . در صورتی هم که سرور اینترانتی میخواین از سایت Radcom خرید کنید . اگر هم برای " سرور گیم " میخواین و سرور مد نظرتون سری بازی های Call of Duty و بازی هایی هست که FPS Rate سرور بالای 100 میره .. به هیچ وجه این نوع بستر اینترنتی رو پیشنهاد نمیکنم چون از طرف مخابرات FPS Limit اعمال شده و البته ، گویا Duplicate Packet هم دارن داخل شبکشون . یعنی Upload Rate 2 برابر محاسبه میشه ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
پورت 100 مگابایت پرسکن
اینی که گفتی میشه تقریبا ماهی 180 میلیون تومان ! :دی
فکر کنم منظورت مگا بیت بر ثانیه بود که باز هم مشکل داریم !
برادر من پورت 100 مگا بیت رو که داخل ایران کسی نمیتونه بده !
دیتاسنترهایی مثل افرانت و پارس آنلایت هم کل پهنای باندشون 200-300
مگا بیت هست که برای کل دیتاسنتر تقسیم شده و فقط اسمش 100 هست
شاید به یک سرور اختصاصی 1-2 مگا بیت هم نرسه !
من 160000 تومان گیرم اومده
هزینه فیبر نوری اینترانت از طریق شرکت مخابرات . 100 مگابیت ماهی 4 میلیون و 500 هزار تومن در میاد ! هزینه نصب هم بستگی به مکان دیتاسنتر حداقل 15 میلیون تومان هزینه کابل کشی و ... هست . چون همگی دیتاسنتر ها به شبکه زیرساخت اینترنت ایران متصل هستند . پورت 100 مگابیت براشون بیش از 1میلیون در میاد (اینترانت) . دیگه چه برسد به اینترنت!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)